Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Baj-e hogy 11.5 éves vagyok...

Baj-e hogy 11.5 éves vagyok és 11 cm hosszú állva a péniszem és a vastagsága: 3 cm 2-3 mm és szőrös! Szó szerint! Ez normális? Lehet hogy koránérő vagyok?

Figyelt kérdés
2014. máj. 27. 20:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem a név beállításaíról hanem a fő kérdésemre!
2014. máj. 29. 16:47
 12/18 anonim ***** válasza:
51%

Ne sértődj meg azon hogy írják hogy nem kell még ezzel foglalkoznod.Senki nem bántani akart ezzel a megjegyzéssel.

De nagyon fiatal vagy és mindenkit csak ez izgat még nagy 16-18 éveseket is,nem ettől leszel felnőtt,meg nagy gyerek.Ha elég önálló vagy,felelősséged vállalsz és sok mindent megcsinálsz magad,nem a szüleiddel csináltatod meg akkor már jó úton vagy hogy ne kis gyereknek,hanem kamasznak számítsál.Azon is mosolygok amikor 16-20 évesek is még ezzel foglalkoznak aztán meg annyira felnőttek hogy otthon még mindig anyuka szolgálgatja ki magukat,hol felnőtt meg nagy valaki ha kiszolgálják mint egy kisgyereket?DE ez egy másik téma.

Senki nem bántani akart.Oké,én biztos nem.

De válasz a kérdésedre:Igen korán érő vagy,és örülj neki,az adatok jók amiket írtál.Valaki csak 13 éves fejjel ilyen fejlett mint te.És normális.A szőrzet is jó jel,már kamaszodsz.

Ha valaki meg cikizni akarna akkor csak annyit kell mondani jobb koránérőnek lenni,mint későérőnek,sokall cikibb lemaradni évekkel a többiektől,mint kicsit éretebbnek lenni.Ez utóbbit azért írtam,mert van amikor kitudodik hogy a társuk fejlettebb és azért cikizik,de amikor ilyen van az igazából féltékenységből adódik.

Tök normális amiket írtál.

Úgye már nem vagy dühös?

2014. máj. 31. 13:31
 13/18 anonim ***** válasza:
56%

Haver, tényleg túlságosan mellre szívtad. Senki nem akart bántani, vagy megsérteni. :)

Szóval a lényeg, hogy teljesen normális, egészséges dolog, ami veled történik. Valóban kissé korábban, mint általában, de ez egyáltalán nem probléma. Egyszerűbben korábban kezdődött el a nemi érésed.

De fontos tisztában lenned vele, hogy ez egy hosszú, évekig tartó folyamat, aminek még csak az elején vagy. Még testileg is nagyon sokat fogsz fejlődni, a lelki oldalról nem is szólva.

Ahogy írták már előttem, nem attól leszel felnőtt (vagy akárcsak komolyan vehető tinédzser), hogy szőrős vagy és nagy a farkad, hanem attól, hogy felelősségteljes és önálló vagy. Ha megbízható vagy, a döntéseidért, tetteidért vállalod a felelősséget és önálló vagy, akkor jó úton haladsz. Plusz érzelmileg is sokat fogsz fejlődni. Ezt most nehéz elképzelni, de tapasztalni fogod, hogy te magad is egyre érettebbnek, komolyabbnak fogod érezni magad.

Ha pedig mások emiatt cikiznének téged, tarts fejben, hogy ők minden valószínűség szerint nemcsak testileg, de szellemileg is fiatalabbak nálad, és csak irigyek rád, mert ők még nem olyanok, mint te.

Ha van rá lehetőséged, nagyon hasznos, ha van valakid, akivel bármit meg tudsz beszélni. Ez általában nem szülő, mert nyilván valóan kellemetlen dolog ilyesmiről a szüleiddel beszélni. De ha esetleg van egy bátyád, vagy az iskolából egy ismerősöd (akár osztálytárs, akivel jó barátok vagytok, de még jobb egy idősebb, szintén közeli barát), akivel bármiről tudsz beszélni, az nagyon jó dolog. Beszéljetek egymásnak a gondjaitokról, gondolataikról, sokat segít, ha megbeszélheted valakivel a kérdéseidet.

Ha gondolod, én is szívesen válaszolok bármilyen kérdésedre, kereshetsz nyugodtan privát üzenetben is. :)

2014. jún. 1. 13:17
 14/18 anonim ***** válasza:
51%
13/13 nagyon jó a hozzászólásod!Szerintem minden benne van,aminek benne kell lennie.
2014. jún. 1. 14:30
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszi-Köszi a sok kommentet! Persze csak félreértettem de akkor is! Dee mindegy akk már kamasz vook mert annyit segítek h gépezni is csak 1 órát tudok! De hétvégén?! Akkor még tabra sincs idő! xD :D Sokat segítek! Egyépként már beszélek valakivel! :D és igen a szülőkkel ilyeneket nem lehet megbeszélni!!!! :D
2014. jún. 2. 20:51
 16/18 anonim ***** válasza:
most mekkora a peniszed kedves kérdező?
2015. jún. 5. 05:38
 17/18 anonim ***** válasza:

Örülj neki hogy te már fejlődsz és testileg érsz,hidd el az kellemetlenebb amikor nálad 2-3 évvel idősebbeknél még el sem kezdődött ez a folyamat,nekik az sokall rosszabb.

Testileg már érett vagy.Arra ügyelj viszont hogy ne tudjanak olyan könnyen felhúzni,hidd el sokall idegesítőbb amikor tök nyugodt maradsz és úgy tudsz más képébe röhögni.

2015. jún. 12. 19:54
 18/18 anonim ***** válasza:
11 évesen már nekem is szőrös volt semmi gond ezzel 19f
2016. márc. 2. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!