Fiúk, ti leborotváljátok a fanszőrzeteteket?
Igény szerit.
Én csak visszább nyírom.A borotválás nem nagyon tesz jót a szörtüszőknek.Nem arcbőr és nem arcszőrzet és ha vissza van nyírva nem panaszkodnak miatta a csajok.
Egyépként az előttem szólónak is igaza van.Hosszabb (életre szóló) kapcsolatban egy idő után elhanyagolódik.Más fontosabb dolgok lesznek utána,de ha fiatal vagy még,miért ne,de a teljes borotválást akkor sem igazán ajánlom.Azért hosszabb kacsolatban sem árt néha örömet okozni a másik félnek.Nem is igazán azért,mert ne őserdőben kelljen lélegeznie,hanem azért,hogy érezze gondolsz rá.Visszatérve.Lehet évekig nem okoz gondot de nekem van olyan ismerősöm aki nagy valószínűséggel ez miatt kapott szőrtösző gyulladást ami elmérgesedett.Olyannyira,hogy műteni kelett,mert tájog fejlődött ki!
Szóval csak óvatosan.
Nem borotválod,a csupasz pénisz nem férfias,és ha valóban férfiak közé keveredsz egy közös zuhanyzóba akkor ki is nevetnek jobb esetben csak a hátad mögött.Egy csupasz nemiszervről senkinek nem a férfi szó fog eszébe jutni,külföldön nem is borotválják nagyon a fiatalok,mert ha nézek ilyen műsorokat ahol strandon vannak ott még a hónajszőrük is látszik.
Ráadásul a csupaszra borotvált nemiszerv ki is pattoghat,és másnap már búnak is elő a szőrszálak.
Tehát ha sok a szőr és dús,és zavar,akkor fogj egy ollót és vágd csak rövidre,valami fazonra.
A körülmetélés miatt sokan nem borotválják, mert a koronaárok meg a makk érzékeny arra, ha szúrják, sokkal jobban, mint bármilyen egyéb felület a testen.
Szóval nem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!