13 eves vagyok es a fitymam also peremen korben apro pottyok vannak es ezek kellemetlen szagokat árasztanak (legalabbis gondolom azok) valaki valami otlet az eltavolitasra?
Azok a fehér pöttyök lehetnek "pearly penile papule"-k, ami elvileg teljesen normális. Valakinek van, valakinek nincs. Orvos el tudja távolítani, de azt olvastam vannak rá házi megoldások is.
Ha az amit írtam, akkor szerintem a szag nem abból származik, lehet hogy valami gomba miatt van.
Menj orvoshoz, aztán majd az megmondja.
Ha a pöttyök a fitymádon és nem a makkodon vannak, akkor azok inkább fordyce pöttyök. A PPP a makk peremén található. Mindkettő jóindulatú elváltozás és semmilyen panaszt nem okoz! Először ezeknek nézz utána! Ha zavar magánrendelésen el tudják távolítani őket (persze ehhez a szüleid beleegyezése is kell)!
Kellemetlen szaga a szmegmának van, ami minden fiú péniszén termelődik. Ez ellen úgy tudsz védekezni, ha fürdésnél mindig jó alaposan megmosod a péniszed a fitymád alatt is!
A biztonság kedvéért azért megmutathatnád egy orvosnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!