Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miert hullik a hajam? Mi...

Miert hullik a hajam? Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 11:30
1 2
 11/12 Tutujka ***** válasza:

Én mikor leszereltem ( 1991 ) rohamosan hullott a hajam, megjártam vele mindent, ami út járható, nem találtak semmit.

Akkor jött a fül-orr-gégészet és a doki megállapította, hogy krónikus mandulagyulladásom van.

Akkortájt nem voltak ilyen kenceficék a hajra, csak kommersz hajszeszek.

Persze azok nem voltak jók.

Mandula kiugrik, javulás nothing.

Aztán idővel rájöttem, hogy a stressz okozhatta, mivel hirtelen szakítottak ki egy általam kedvező környezetből, ahol 100 barátom volt, jól érzetem magam a seregben, de már a leszerelés napján rosszul éreztem magam, hogy ezekkel a nagyszerű srácokkal már nem fogok többet találkozni.

1 évig nem találtam kint a helyem.

Aztán jött a hipochondria. Sok összetevője lehet.

Stressz, lelki, genetika.

2009. dec. 30. 09:57
 12/12 imo.zombiee válasza:
Nekemis hullik a hajam kb. 2 éve de nincs mandulám már, meg nyugodtak a napjaim a stressztől sem lehet.Nem tudom mit tegyek :/
2013. febr. 25. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!