Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miert hullik a hajam? Mi...

Miert hullik a hajam? Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 11:30
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
16/F
2009. dec. 28. 11:32
 2/12 anonim válasza:

- Túl sokat vasalod!

- Ha be van felstva vagy ki van szőkítve attól is lehet

- Mindíg fel van kötve ezért a természetes hullás felgyülemlik és egyszerre több hullik ki

- ha nem viselsz sapkát hidegben attól is bekövetkezhet

Több oka lehet de a legbiztosabb ha elmész bőrgyógyászhoz!

2009. dec. 28. 11:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Hallod? Hosszú hajad van? Mert nekem hátközépig érő hajam van és énis 16 éves fiú vagyok és néha nekem is hullik. A fekete pulcsijaim mindig tiszta haj. Majd még írok mert erre énis kíváncsi vagyok.
2009. dec. 28. 11:35
 4/12 anonim válasza:
Bocs nem láttam hogy fiú vagy! Ebben az esetben a bőrgyógyászt ajánlom! (:
2009. dec. 28. 11:36
 5/12 anonim válasza:

Szia!

Ugyanezt én is szeretném tudni. :S

Már több mint fél éve nekem is nagyon hullik a hajam(napi több száz szál) és pár hónapja elmentem vele bőrgyógyászhoz.Elküldött góckutatásra(nőgyógyászat,fogászat,fül-orr-gégészet) Szerencsére semmi komolyat nem találtak,ami volt is,azt kikezelték(idüllt mandula gyulladás kivételével :S),de sajnos azóta sem javult. :S A vérképem is rendben van,szóval nem tudom,mi lehet a baj.Talán az mandulagyulladásom miatt van,de azt nem szeretném kivetetni.:S

Szóval ha nagyon aggaszt,menj el bőrgyógyászhoz. :)

2009. dec. 28. 11:38
 6/12 A kérdező kommentje:
rovid hajam van..
2009. dec. 28. 11:39
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg a vitamin- és ásványianyag-raktáraidat feltölteni! Ez is lehet egy oka a hajhullásnak.
2009. dec. 28. 11:43
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát most lehet hülyeséget mondok, de ha jól tudom a magas tesztoszteron szinttől is lehet hajhullás.
2009. dec. 28. 13:21
 9/12 anonim ***** válasza:

ha van lyukas fogad az is kiváltó oka lehet a hajhullásnak.

ja, és ha sokat idegeskedsz akkor is.

2009. dec. 28. 17:52
 10/12 anonim ***** válasza:
én ugyan ezzel voltam bőrdokinál nemrég és felírt egy hajszeszt, meg egy méregdrága sampont, de eddig nincs semmi eredménye!:S
2009. dec. 28. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!