Xtrasize pénisznövelő használ? Megnöveli tényleg a pénisz méretét?
A kor nem számit,csak sok felesleges pénzed legyen .
Arra jó lesz,hogy idővel okosabb leszel .
Drága kérdező, 18-20 éves korodig még bőven nőni fog a péniszed, és ha csak 1 cm-t nő még, már benne vagy a magyar nagyátlagban, ami 12-16 centi. De ha nem nő már egész életedben egyetlen centit sem, 11 centi akkor sem túl kicsi. Egy lány se fogja méregetni, hogy megvan-e a 12 vagy csak 11 és fél centi esetleg. Ha a lány kíván, akkor letojja, hogy mekkora a péniszed, hacsak nem extrém kicsi. És ezt úgy írom, mint nő. (28/N vagyok)
Még egy dolog. A női hüvely hossza 9-12 cm. A férfiúi tévhitekkel ellentétben a 20cm-s farok egyetlen nőnek sem jó, mert a méhszájat verdesi, ami fáj. Én személy szerint a kisebbik véglettel rendelkezem, ami azt jelenti, hogy a mostani barátom 16 centije már gyakran fájdalmat okoz. Bezzeg az exem, akinek 13 centije volt, ideális méretű volt nekem, de az se fájt volna, ha még egy kicsit kisebb. :)
A nő élvezete elsősorban a vastagságtól függ, másodsorban attól, hogy a férfi hogyan használja az egyéb részeit (nyelv, ujjak stb.). A hosszától az én tapasztalatom szerint egyáltalán NEM függ, csak maximum negatív irányban, ugyanis elsősorban a hüvelybemenetnél vannak azok az idegvégződések, hátrébb nincsenek. A nő, ha érez valamit, a hüvelybemenetnél érzi. A G-pont pedig 4-5cm mélyen van. Tehát hidd el, hogy a 11 centid ha ekkora marad is, tökéletesen elég lesz akármire.
Az, hogy a nők hosszú faxt imádják, egy közkeletű férfiúi tévhit, semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!