Ez baj? Ugye nem jelent semmi rosszat a jövőre nézve?!
Maszturbálás után,amikor elélvezek nem fehér sperma,hanem valami átlátszó váladék spriccel ki a péniszemből!Ez normális?Elélvezés után pedig nem tudok tovább maszturbálni,mert valami enyhe fájdalmat érzek!
13/F
Hello!
Ahogy előttem is írták, ne aggódj, ez teljesen normális. Még viszonylag fiatal vagy, a heréid nem, vagy csak nagyon minimális mértékben termelnek spermiumokat, ellenben a prosztatád már termel prosztataváladékot. Ha majd beindul a spermiumtermelésed, akkor az ivarsejtek és a prosztatváladék együtt fogja alkotni az ondót. Emlékszem, hogy én is nagyjából a te korodban kezdtem el maszturbálni, olyan 12-13 éves lehettem, és először nekem is csak prosztatváladékom volt. Az a lényeg, hogy ez teljesen normális, lehet, hogy pár nap, lehet, hogy hónapok múlva, de be fog indulni az ivarsejttermelésed is. :)
Az enyhe fájdalom is teljesen normális. Egyszerűen kimerülsz egy kicsit, talán kissé túl durva is vagy, mert úgy élvezetesebb a maszturbálás, és még a péniszed sem fejlődött ki teljesen, kissé sérülékenyebb lehet, mint egy felnőtté. Ezt ne úgy értsd, hogy megsebesülhetsz, valami kárt okozhatsz magadban, csupán úgy, hogy kell egy kis idő, amíg egy maszturbálás után regenerálódik a szervezeted. Plusz egy durvább masztrubálás, vagy szex egy felnőtt férfi péniszének is sok lehet, velünk is előfordul, hogy hasonló fájdalmat érzünk.
Szóval a lényeg, hogy ne aggódj, teljesen egészséges vagy, minden rendben van. :)
Ha esetleg lenne még kérdésed, szeretnél beszélni valamiről, keress meg privát üzenetben is nyugodtan, ha szeretnél, szívesen segítek. :)
CSak a kérdésed második felére egy kis kiegészités.
A fájdalom jelzés arra ,hogy valami nem okés .
Jelen esetben a test nem kívánja már a további ingerlés ,és ezt jelzi.Ez idő alatt különböző kémiai folyamatok játszódnak le .Ez az idő egyénenként változó .Akár egy órát is igénybe vehet.Teljesen normális,ezért van 2 sex között is szünet .
"Elélvezés után pedig nem tudok tovább maszturbálni,mert valami enyhe fájdalmat érzek! "
Ezt kicsit fejtsd ki bővebben. Hol fáj, melyik oldalt, mi fáj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!