Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől viszkethet a férjem sarka?

Mitől viszkethet a férjem sarka?

Figyelt kérdés

Nem állandó jelleggel,csak néha és nem az egész talpa, csak a sarka.

Légyszi, segitsetek!!!

2009. dec. 27. 12:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az a megoldás ha kipróbálja a szappant és a vizet kombinálva használni...az talán elmúlasztja
2009. dec. 27. 16:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, de szerintem jobb lett volna, ha ezt a szöveget WC-papirra pingálod és csak a hátsó részednek mutogatod nagydolog után!!!!!!
2009. dec. 27. 19:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Nézesse meg a vércukorját és a vizeletcukorját!!!!! Ez nem vicc!!!!
2009. dec. 27. 21:50
 4/9 anonim ***** válasza:
gombás.. xD
2009. dec. 28. 14:51
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi mindkét válaszolónak.

A cukor okozhat nem állandó jellegű sarokviszketést???

Gombára én is gyanakodtam, de akkor az egész talpa viszketne, vagy nem???

2009. dec. 28. 18:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Én írtam az első választ. Szal írtam hülyeséget de aztán gondolkoztam rajta. Nekem volt olyan hogy viszketett a térdem és hiába vakartam nem szünt meg a viszketés. De utána olvastam és azt találtam hogy vannak különböző fajta kihatások. Ez azt jelenti hogy összeköttetésben vannak más idegpályákkal és oda kihat a viszketés. Ez is lehet hogy ilyesmi dolog. Próbálja meg megkeresni a másik pontot. pl: Derék, comb, ienek és talán csillapítja. remélem tudtam segíteni.. ( a hülye válaszért meg bocs, csak nem akartam kihagyni ) :DxD
2009. dec. 29. 13:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen okozhat nem állandó sarokviszketést! Sajnos a cukorbetegség megannyi tünet együttest produkálhat. Sokszor olyan problémákat produkál, amikor a páciens nem is feltételezi róla, hogy a cukorháztartásával nincs valami rendben. Például kötőháryagyulladás is egyik kiinduló pontja lehet a cukorbetegségnek. De csak ellenőríztesse, és többször is,mert egy mérés eredménye még nem biztos hogy kiugró vércukrot mutat. Ha a cukorral minden oké, akkor lehet még mosószer allergia, például a zokniban maradt vegyülettől.
2009. dec. 31. 10:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi!!!
2009. dec. 31. 20:09
 9/9 anonim ***** válasza:
valószinünek tartom hogy nem tartotta be a szabályt...és godolom te megkérded ...MILYEN SZABÁLY?...NE FÜRGYÉ''LEE..XD
2010. jan. 25. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!