Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Egy fiú körülmetélés után tud...

Egy fiú körülmetélés után tud még szexelni, és kielégíteni magát is? Miben lesz más utána?

Figyelt kérdés

Nem értek hozzá, csak kíváncsi vagyok és nem találtam ilyen választ, gondolom mindenki tudja, és igen a válasz. Lehetőleg normálisan válaszoljatok kérlek!

Előre is köszönöm!:)

2014. máj. 5. 20:19
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
40%
Remeljuk, civilizaltan oldodott meg, a leheto legtobb elobor megtartasaval.
2014. máj. 20. 18:58
 22/31 anonim ***** válasza:
65%
nos a helyzet az h pont az előbőr teljes eltávolítása jelenti a civilizált megoldást, azaz nem értelek (semelyik funkciója nem valósul meg a metélésnek egy részleges esetén, na meg a higiénia is mintha a civilizáltsághoz tartozna)
2014. máj. 20. 20:16
 23/31 anonim ***** válasza:
75%

22- na végre valaki aki le meri írni ezt!

A körülmetélés az esetek 99.999% -ában hatásos, egyetlen problémás esetet ismerek, azt a szerencsétlen esetet aki ide jár győzködni mindenkit, hogy ne csináltassa meg!

2014. máj. 21. 12:24
 24/31 anonim ***** válasza:
72%

Mi készséggel elhisszük neki, hogy neki nem sikerült, sőt, elrontották, de attól még nem kéne másokat is elrettenteni, akik vagy erre szorulnak vagy erre vágynak.

Fogalmam sincs, honnan szedi a %-ait, de hogy nem a realitásból, az egészen biztos, ugyanis most is végig nézegettem kb 250 fiúról készült aktképet, és a döntő többsége metélt, igazából pár %-os kisebbségben voltak a bőrösök. Akkor miről beszélünk, hogy ma már nem divat meg visszaszorulóban van?

Épp az ellenkezőjét látom, ugyanis nemhogy visszaszorult volna, abszolút nő a metéltek aránya! Nekem is volt több olyan fiú ismerősöm, aki akár barátnő nélkül is, akár a barátnője kérésére megcsináltatta, és azóta is áldja a napot, nem hogy nem bánta meg, hanem kifejezetten élvezi a metélt penis előnyeit.

A hátrányokat sem szabad elhallgatni, na de pont ezért kell normálisan, rendesen megcsináltatni, és akkor nem lesz vele gond. ha jól tudom, az itt panaszkodónak elcseszték ... ennyi. Úgy akkor érthető módon, ellene van.

2014. máj. 21. 14:55
 25/31 anonim ***** válasza:
26%

Van itt egy 48 es egy 55%os valaki, akik nyilvan ket kulon ember, termeszetesn elhiszi roluk mindenki....

Ha igy van, akkor rogton van ket ember, akiknek szexualis betegseguk van (akrotomofília: amputáció iránti vonzódás).

Ezt kellene elsokent kezeltetniuk, aztan kellene jonni es tanacsokat adni.

En a velemenyemet eloben is barkinek elmondom barmikor, a tenyeket meg illik tudomasul venni. Ha annyira jo lenne mindenkinek a korulmeteles, akkor nem csokkenne radikalisan a korulmetelesek aranya pl az usaban es tobb olyan helyen, ahol korabban egeszsegugyi okokbol csinaltak (ahogy szep csendben a tomeges mandulakivetelek is megszunoben lettek a 90-es evektol).

Sajnos, ahogy en latom (15 eves tapasztalat), minden otodik korulmetelt elegedetlen az allapotaval. En szemelyesn is ismerek tobbeket, akik hozzam hasonloan rosszul jartak ezzel a barbar eljarassal.

Azt kell nezni, ki a hiteles. Aki arc nelkul a neten azt tanacsoljak mindenkinek, hogy vagassa le az eloboret teljesn, de soha senki nem latja oket, vagy, aki vallalja magat szemelyesen is?

Mindenki dontse el maga.

2014. máj. 21. 16:59
 26/31 anonim ***** válasza:
59%

1, sztem itt nem mi vagyunk betegek ...

2, már ne haragudj, de ha úgy is lenne, az vajon miért szexuális betegség? egyébként meg csak simán hülyeségnek hívják azt, amit TE csinálsz! 1 esetből kiindulva rémisztgetsz itt.

3, igen, nyilván itt mindenki egy ugyan azon személy, aki tőled eltérő véleményt ír le ... vicces

4, a tényeket valóban illik tudomásul venni, tehát tedd azt!

5, figyelj, nagyon unalmas már ez a szöveged a mandulaműtétről meg hogy visszaszorulóban van, meg hogy barbár eljárás, miközben az igazság az, hogy egy cseppet sincs visszaszorulóban, de erről már írtam, és pont a legcivilizáltabb országokban növekszik az arány (most ahol ezt alapból megcsinálják, azaz 100%-os a metéltek aránya, azt hagyjuk)

6, a szokásos szövegedből lehagytad dr Spockot ... hol marad? De amikor írtam rá dr. Martinezt, aki meg védőoltás-szerűen javasolja a metélést minél szélesebb körben, arra nem tudtál mit reagálni.

7, na ki a hiteles? te véletlenül nem a neten írogatsz? és én miért ne lennék hiteles? kikérem magamnak!

8, olyan eseteket nem olvasol itt éppen eleget, hogy a srác már harmadszor vágat le egy kicsit, merthogy jaj részleges legyen, na aztán csak sokkal rosszabb lesz a helyzet, és pár hét múlva megint itt írja, hogy még jobban összeszűkült neki és hogy még újabb műtét kell, de hogy megint nem akar sokat levágatni belőle, na és ez így megy egészen addig, amíg végre talál egy épeszű urológust, aki normálisan körülmetéli

9, a csajokról meg nemtom mit írsz, akkor rosszakkal találkozol, ugyanis én is sokkal beszéltem erről, de mindegyik azt mondta, hogy egyrészt szexi másrészt tényleg elvárható ennyi igényesség egy fiútól.

Na ezek a tények.

A többit meg te tudod, és még mindig elhiszem h neked elcseszték, de sok egyebet is elcsesznek, méghozzá sokkal nagyobb %-ban!

Van itt egy 48 es egy 55%os valaki, akik nyilvan ket kulon ember, termeszetesn elhiszi roluk mindenki....

Ha igy van, akkor rogton van ket ember, akiknek szexualis betegseguk van (akrotomofília: amputáció iránti vonzódás).

Ezt kellene elsokent kezeltetniuk, aztan kellene jonni es tanacsokat adni.

En a velemenyemet eloben is barkinek elmondom barmikor, a tenyeket meg illik tudomasul venni. Ha annyira jo lenne mindenkinek a korulmeteles, akkor nem csokkenne radikalisan a korulmetelesek aranya pl az usaban es tobb olyan helyen, ahol korabban egeszsegugyi okokbol csinaltak (ahogy szep csendben a tomeges mandulakivetelek is megszunoben lettek a 90-es evektol).

Sajnos, ahogy en latom (15 eves tapasztalat), minden otodik korulmetelt elegedetlen az allapotaval. En szemelyesn is ismerek tobbeket, akik hozzam hasonloan rosszul jartak ezzel a barbar eljarassal.

Azt kell nezni, ki a hiteles. Aki arc nelkul a neten azt tanacsoljak mindenkinek, hogy vagassa le az eloboret teljesn, de soha senki nem latja oket, vagy, aki vallalja magat szemelyesen is?

Mindenki dontse el maga.

2014. máj. 22. 07:32
 27/31 anonim ***** válasza:
13%

Kedves kerdezo, ismet leirom, hogy a maszturbalas es a szexualis egyuttlet is rosszabb, sokkal rosszabb lett a korulmeteles kovetkezmenyekent. Nem veletlen, hogy sok helyen a korulmetelest a maszturbalas ellen vetettek be, reszleges sikerrel, ezt jo tudni.

Ez itt nem egy forum, de, hogy a kerdezo (is) okuljon, reagalok az arc nelkuli bujkalok szovegeire.

"1, sztem itt nem mi vagyunk betegek ... "

Akinek az amputacio (vissza nem novo testreszek csonkolasa) a fetise, az sajnos beteg, a wikipedia szerint. Te persze okosabb vagy, mint a wikipedia es okosabb vagy, mint Dr Spock, tudjuk.

Szerintem a legtobb magyar ember betegnek tartja azt, aki evekig tobbezer hozzaszolast ejt meg, meg akar karacsonykor is (nem tudom, melyik nickeddel eppen, de hat ugye...) hogy mindenki vagassa le a fitymajat.

Ez nevetseges, 2014-ben.

Ahogy az is beteges, ha valaki attol lesz "ferfi" ha levagjak valamijet. Meg "higienikus". Szerintem a szappantol meg a viztol lesz valaki higienikus.

"2, már ne haragudj, de ha úgy is lenne, az vajon miért szexuális betegség? egyébként meg csak simán hülyeségnek hívják azt, amit TE csinálsz! 1 esetből kiindulva rémisztgetsz itt."

Nem egy eset, hanem nagyon sok eset. Kicsit korul kellene nezni itt, nem csak ontani a sok rossz valaszt, hanem olvasni, hogy hanyan panaszkodnak a korulmetelt peniszukre.

Meg mashol is.

Vajon miert letezik tobb, mint 15 eve a nocirc.org ? Ez meg egy csomo hasonlo oldal? Vajon miert akarnak olyan sokan visszaalakitast?

"3, igen, nyilván itt mindenki egy ugyan azon személy, aki tőled eltérő véleményt ír le ... vicces"

Ahogy szamodra is csak "egy" olyan van, akinek nem tetszik ez a barbarsag. Pontosan.

"4, a tényeket valóban illik tudomásul venni, tehát tedd azt!"

Ezt teszem es e szellemben irok, legjobb tudasom szerint segitek masoknak.

Velemenyemet eloben vallalom, nehez a hitelessegemet megkerdojelezni. Te vajon vallalod a szovegedet eloben is? Vagy kitero valasz jon megint? Rajtad rohog mindenki :D

"5, figyelj, nagyon unalmas már ez a szöveged a mandulaműtétről meg hogy visszaszorulóban van, meg hogy barbár eljárás, miközben az igazság az, hogy egy cseppet sincs visszaszorulóban, de erről már írtam, és pont a legcivilizáltabb országokban növekszik az arány (most ahol ezt alapból megcsinálják, azaz 100%-os a metéltek aránya, azt hagyjuk)"

Lassuk a statisztikakat! Hogy alakul az USA-ban? Miert hatral ki egyre tobb helyen a TB emogul? Miert nem akarja egyre tobb orvos elvegezni? Miert volt tobb tuntetes is a circumcisio ellen? Viccbol?

Vajon en viccbol irok? Te szegeny...

"6, a szokásos szövegedből lehagytad dr Spockot ... hol marad? De amikor írtam rá dr. Martinezt, aki meg védőoltás-szerűen javasolja a metélést minél szélesebb körben, arra nem tudtál mit reagálni."

Mit kellene reagalnom? Dr Spocknak hiszek, az o nevet ismeri is a legtobb szulo, aki jot akar a gyerekenek es olvas is olyan dolgokat, amik nem ilyen beteg agyakbol pattannak ki, mint a te kedvenc henteseid. Ennyi.

En vagyok az elo pelda arra, milyen karokat tud okozni a korulmeteles, foleg a gyerekkori. Es nekem akarsz bemagyarazni ilyeneket? Mennyi eszed van neked?.... te jo eg...

"7, na ki a hiteles? te véletlenül nem a neten írogatsz? és én miért ne lennék hiteles? kikérem magamnak!"

Majd ha eloben is vallalod magad, majd, ha a szemembe mondod azokat a dolgokat, amiket itt nagy batran firkalgatsz, akkor majd hiteles leszel.

En mindenkinek segitek es mindenkinek szemelyesen is megmondom, mi van, hogy ne csak egy tavoli akarki legyek, aki nem letezik, csak par karakter formajaban.

Csak en olyan dolgokat mondok, amiert lehet vallalni a felelosseget, te meg olyan dolgokat javasolsz, amik problemasak lehetnek, szerintem minimum 20% esellyel. (Tapasztalatom, eleg regen foglalkozom a temaval, sok egyeb elegedetlen emberrel beszeltem, akik nem orultek, hogy korulmeteltek oket, OKKAL).

Amikor pl egyaltalan nem kellene muteni, te akkor is mutetet javasolsz. Na EZ a beteg dolog. Minden mutet kozkazattal jar. Minden mutet vagassal kezdodik es heggel vegzodik. Nyilvan a jozan paraszti esz azt diktalja, hogy minel kisebb legyen a vagas, a veszteseg. Aki viszont amputacio-fetisben szenved, azzal nincs mit tenni, az masik bolygon van. Sajnallak erte nagyon.

"8, olyan eseteket nem olvasol itt éppen eleget, hogy a srác már harmadszor vágat le egy kicsit, merthogy jaj részleges legyen, na aztán csak sokkal rosszabb lesz a helyzet, és pár hét múlva megint itt írja, hogy még jobban összeszűkült neki és hogy még újabb műtét kell, de hogy megint nem akar sokat levágatni belőle, na és ez így megy egészen addig, amíg végre talál egy épeszű urológust, aki normálisan körülmetéli"

Erre csak azt tudom mondani, hogy az ilyenek nincsenek annyian, mint kepzeled. Es termeszetes, ha megprobal mindent, hogy a leheto legtobb hasznalhato testreszet megtartsa. Nekem sokkal tobb szenvedest es problemat okoz az, hogy nincs fitymam, emiatt mondom azt, hogy ha kell, akkor 10 mutet legyen inkabb, de maradjon valamennyi, ami ved, ami funkcional.

Nem mellesleg egy rakas penzem is elmegy azzal, hogy a problemakat kezelem es orvosokhoz jarok, hatha megoldas lehet. Nagyjabol hiaba, mivel mindent levagtak, ezert nincs mibol dolgozni. Sajnalkoznak a dokik es eleg sokan kozuluk meg is mondjak, hogy nem veletlen, hogy a normalis orvosok amennyire lehet, kerulik a teljes korulmetelest, mert nem en vagyok az egyetlen, aki panaszkodik, akinek problemai vannak.

Persze te is nyilvan voltal mar kb 100 orvosnal ezzel, ugy, mint en es azert van ilyen sok tapasztalatod... szanalmas vagy....

"9, a csajokról meg nemtom mit írsz, akkor rosszakkal találkozol, ugyanis én is sokkal beszéltem erről, de mindegyik azt mondta, hogy egyrészt szexi másrészt tényleg elvárható ennyi igényesség egy fiútól."

Megint ez az "igenyesseg". Hagyjuk mar, rajtad rohog mindenki. Ezek szerint az a minimum 95%-nyi nem korulmetelt ferfi, aki az orszagban lakik, az igenytelen?

Es majd, ha itt olvassa a szuper jotanacsaidat, amiket irogatsz es majd jol "ferfive lesz avatva" a te modszereddel, akkor majd elmondhatja, hogy igenyes lett?

Hat ez eleg keserves... mar bocs...

Ja es az osszes volt baratnomet elintezed annyival, hogy "rosszakkal talalkoztal"?

Hat ez mi? Rohejes vagy....

"Na ezek a tények."

Hogyne.

"A többit meg te tudod, és még mindig elhiszem h neked elcseszték, de sok egyebet is elcsesznek, méghozzá sokkal nagyobb %-ban!"

Igen, ezert nem vallalunk muteti kockazatot feleslegesen es nem vagunk nagyobbat, meg tobbet, mint amennyit kell. Ennyi.

Ez a vallalhato velemeny, amit vallalok is.

De akkor most mar sokadszorra feltett kerdesre valaszolsz? Vallalod eloben vagy nem, amit irsz?

Igen vagy nem?

Sima eldontendo kerdes, szerintem nem bonyolult.

2014. máj. 22. 15:26
 28/31 anonim ***** válasza:
65%

Már bocsánat, hogy közbeszólok, de miért is kellene élőben vállalnia magát? Soha nem értettem amikor ezzel a szánalmas szöveggel jöttél, hogy te élőben is vállalod magad és sanyarú sorsodat. Szerinted érdekel ez itt valakit? Engem semmiképpen, szánlak, sajnállak, kezeltetned kellene magad, és persze fel vagyok háborodva, hogy ezt a körülmetélés ellenes propagandádat itt terjeszted.

Hogy mi visz arra, hogy kimondjam a véleményem? Épp az a sok hülyeség amit itt összezagyválsz! EZT akarom ellensúlyozni, és örülök, amikor látom, hogy másnak is feltűnik az a véleményed ami az orvostudomány jelenlegi minden gyakorlatával ellentétes!

Ugyanakkor hidd el: a körülmetélés valóban terjed Magyarországon is. Nagyon sok üzenetet kaptam, kérték, hogy segítsek hogy kísérjem el őket a műtétre illetve bátorítást kértek az elhatározásra vonatkozólag.

Akinek volt már körülmetélt partnere az tudja, hogy ez mennyire jó dolog és ha körülmetéletlen fiúval hozza össze a sors, akkor érezni fogja a különbséget. Hidd el: érdemes megcsináltatni, és ezt több barátom is megtapasztalta.

2014. máj. 22. 16:14
 29/31 anonim ***** válasza:
24%

Nekem egyik baratnom se elvezte a korulmeteltsegemet.

Ez teny. Az is teny, hogy nekem se jo ez, semmilyen ertelemben.

Az hazugsag, hogy ez "terjed" Magyarorszagon. Mindenhol visszaszoruloban van, nagyon helyesen.

Ki ker meg teged, hogy KISERD EL A MUTETRE? :D

Ne nezz mar mindenkit hulyenek :D

Te, aki evek ota azzal vagy elfoglalva, hogy mindenkinek azt tanacsolod, hogy a leheto legtobb kozkazatot vallalja be es vagassa le az egesz fitymajat, akarmi is a baja, ezt kepes vagy meg karacsonykor is csinalni, annyira nulla az eleted.... hagyjuk mar.... majd pont te vagy a nagy "segito". Nevetseges.

Ha valaki ugy jar, mint en, vagy mint ez a srac:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__5..

.....Na akkor vajon vallalod magad, te kis segitokesz?

Nem, nem vallalod magad, meg a 48%os masodnicked is lapit majd jo nagyot, vagy egy legyintessel megoldod, hogy "pici hibaszazalek, ennyi, epp beleestel, de a tobbieknek jol sikerult es ez a lenyeg".

Ezt trollkodasnak hivjak, amit te itt csinalsz. Kozben lapitasz, eloben nem vallalod magad.

Innentol mindegy, mit irsz.

2014. máj. 23. 14:45
 30/31 anonim ***** válasza:
24%

Ezek a körülmetélés-reklámozók miért csinálják ezt?

Most nézem, hogy minden második fitymás kérdésnél ott sürögnek-forognak, hogy vágasson mindenki mindent, ez MIÉRT JÓ? :O

2014. júl. 30. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!