"Vékonyabb" péniszre milyen óvszert ajánlotok?
Figyelt kérdés
A másik gondom, hogy hogyan mérjem meg pontosan a péniszem vastagságát? Hossza 16-17 cm. de a vastagságát nem tudom. És ez alapján nem is tudok óvszert választani. Előre is köszi!2009. dec. 26. 00:25
1/4 anonim válasza:
Masculant, rakot próbáltad már? Ha azok nem jók menjél be egy szexshopba ott tuti találsz megfelelőt:) nézd meg a dobozán rajta van mindegyiknek a mérete
2/4 anonim válasza:
A vastagság alatt az átmérőjét érted? Akkor sima általános iskolai matek óra: megméred körbe a kerületét és ismervén, hogy kerület=d(átmérő)x pí (nem találom a betűt most a gépen, de a pí állandóról beszélünk, ami kb.3,14), könnyen kiszámíthatod: átmérő = kerület osztva 3,14-gyel.
A kféle méretek fellelhetőségét pedig az előttem válaszoló már megírta :=)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2009. dec. 26. 13:10
4/4 anonim válasza:
masculan egy hulladék, 6 centi vastag vagyok de mindig felcsúszik a szar, a durex sose. mondjuk ált masculant veszek mert az az olcsóbb:D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!