Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az idős (50-58éves), testesebb...

Az idős (50-58éves), testesebb pasiknak általában kicsi a péniszük?

Figyelt kérdés

2014. máj. 3. 11:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Nyilván változó. Csak mert eltelik pár évtized és felszednek némi plusz súlyt, a pénisz mérete nem megy át lényeges változáson, azt hiszem :D

(Neked az 50 éves idős? Hm.)

2014. máj. 3. 11:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Egy férfinek a serdülökor után (tehát miután befejezte a nemi fejlödést), nem változik a mérete, sem a korával, sem a súlyával.

A kerdésedet nem értem, miért jut ez eszedbe?

2014. máj. 3. 11:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Nekem nem bajom,ha kicsi,mivel a jelenlegi páromnak is kicsi. És azért kérdeztem,mert az interneten olvastam,hogy ha valaki lefogy,akkor pár centivel agyobb lesz neki
2014. máj. 3. 13:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Jól válaszoltak az előttem írók .Kissé megalázó a kérdésed

az idősebb korosztály felé .Előző válaszokból is kicseng ez .Az idős nők talán balerinák ?

2014. máj. 3. 13:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom,miért lenne megalázó. Azt meg végképp nem tudom honnét vetted,hogy idős nő vagyok. 32 éves vagyok
2014. máj. 3. 13:56
 6/7 anonim ***** válasza:

" ha valaki lefogy,akkor pár centivel agyobb lesz neki"

Ez valamennyire igaz, de pontatlanul van fogalmazva.

A mérete ugyakkora, mint elötte, csa ha valaki kövér, akkor egy része benne van a hasán lévö hájban, és ezért kisebbnem látszik. Ha lefogy, akkor az egész hossza látható és ezért "látszólag" hosszabb lesz.

2014. máj. 3. 15:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Nos.. én úgy hallottam ,hogy aki kövér, annak a zsír a farka feletti részbe is lemegy, ezáltal az a bőrfelület feljebb kerül, és tényleg úgy látszik, mintha kisebb lenne a farka, pedig nem, csak a bőr ment feljebb. Viszont ha lefogy, akkor a bőr visszább megy, és úgy tűnik mintha nőtt volna, pedig csak nem takar annyit belőle a zsírréteg. A farok mérete nem változik már felnőttkorban.
2014. máj. 3. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!