Lehet hogy elszakadt a fitymafékem?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel szex után észrevettük hogy egy rohadt nagy vértócsa van az ágyon.Na most az a helyzet , hogy nekem elég nagy péniszem van és néha fájni is szokott a barátnőmnek ha mélyen bedugom, úgyhogy úgy gondoltuk, hogy ez lehetett a probléma és a vér belőle jött ki.De ma észrevettem egy kb tűszúrásnyi sebet a fitymafékemen, amin még látszott hogy friss, szóval tuti h szex közben szereztem. Jöhetett annyi vér abból a kis sebből?
(tudom h nem szakadt még el a fitymafékem,de nem tudtam jobb kérdést kitalálni)
2014. ápr. 26. 18:42
1/3 anonim válasza:
Igen, egyik volt barátommal volt mindig ez, a seb szinte alig látszott, de rengeteg vér jött belőle, elég ijesztő volt. De nála ez rendszeresen előfordult.
2/3 anonim válasza:
Honnan tudod biztosan h nem a baratnode? Sajnos mar velem is elofordult h a parome tul nagy volt es vereztem tole :/
3/3 anonim válasza:
A fék elszakadása nem egy tű szúrásnyi lyukkal jár.A fájdalomról ne is beszéljek .Ha neked elszakad sex közben.talán még sexet sem csinálod végig .Mehettél volna azonnal orvoshoz .Annyira tud vérezni,műtétnél is 5-6 varrat van bent .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!