Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek megfelelő a...

Szerintetek megfelelő a koromhoz a péniszméretem?

Figyelt kérdés
12éves vagyok 45-48 kg 155cm Sokat sportolok(foci,futás) nyugalmi állapotban 9cm merevedve 12-13cm.
2014. ápr. 25. 17:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Korodhoz képest nem vagy alacsony! A magasságod inkább átlagos. Amelyik barátod 12 évesen 170 centi, az szép nagyra nőtt!

Itt egy táblázat a magasságokról (bár nem tudom, hogy mennyire megbízható ez az oldal):

[link]

2014. ápr. 27. 10:35
 12/18 anonim ***** válasza:
Teljesen jó a péniszméreted, ne aggódj ezen. Sőt, szerintem az átlagnál nagyobb is, bár ezt te is le tudod ellenőrizni a közös zuhanyzóban. Nem értem miért aggódsz.
2014. ápr. 27. 22:19
 13/18 anonim ***** válasza:
Ez a táblázat már nem annyira aktuális mert minden generáció érése,fejlődése már felgyorsul,ma már 11-12 évesen a lányok mensturálnak,8-10 évesen már mellesednek,10 évesen sok csajnak van fanszőre,hónaj szőre akár,13 évesen már a csajok a felnőttkori magasságukat elérik.Fiúknál is 13 évesen már van fanszőr,sőt 12 évesen akár,13 évesen akár spermája is lehet,és sok 165 cm magas de sok már bőven 176 cm és úgy néz ki mint egy középiskolás.
2014. máj. 1. 14:58
 14/18 anonim ***** válasza:

# 13

Ez mind szép és jó, de amit linkeltem ott testmagasságok és súlyok vannak és nem teljesen az, amiről Te beszélsz.

Egyébként közben utánanéztem és ezek az adatok nagyjából megegyeznek a KSH Népességtudományi Intézetének honlapján olvasható 2007-es adatokkal. Tehát a táblázat aktuális adatokat tartalmaz!

És ne feledd, hogy bár valóban vannak ennyi idősen 176 cm-es fiúk is, de a táblázatban átlagokról van szó!

2014. máj. 1. 19:27
 15/18 anonim ***** válasza:

Ezekre az adatokra akkor sem lehet annyira adni 13 évesnél írnak 144 és 156 és 165 cm-t,na a 144 cm az nagyon gáz,11 évesen már 150-156 cm körül vannak a 11 évesek.A 165 cm az reálisabb,aki 13 évesen alíg 156 cm az is marha pici,akik ilyen magaságot írtak az oldalon mindig oda írták hogy a ők a legkisebbek stb.

De valóban egyikünk sem válaszolt pontosan,hiszen a srác a pénisz méretével van elfoglalva,ami miatt ennyi idősen még nem kellene aggódnia.A magassága is jó még,de ha nem nyúl vagy 8-10 cm-t 1 év múlva akkor már jövőre elég alacsony lesz.

2014. máj. 1. 19:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha a táblázatot megnyitja és a 2-20 éves korig testmagasságot megnyitja akkor százalék számok mutatják hogy 90%-ban milyen magasak,vagy 50%-ékban a 13 évesek na ez már reálisabb.
2014. máj. 1. 19:43
 17/18 anonim ***** válasza:

De igen! Mint mondtam ez szinte megegyezik a KSH adataival, tehát nyugodtan adhatsz rá! Szerintem én elég pontos választ adtam, mert a kérdező később (# 10/) a magasságával kapcsolatban is írt!

Egyébként a 2. táblázatot kissé félreérted! A százalékok (kvantilisek) nem azt mutatják, hogy pl. 90%-ban milyen magasak a gyerekek az adott korosztályban, hanem azt, hogy a mintában szereplők 90%-a a korcsoportban az adott értéknél alacsonyabb. Tehát például azt mondja, hogy a 14 éves fiúk 90%-a 174,2 cm-nél alacsonyabb.

És persze az sem igaz, hogy 8-10 cm-t kellene nőnie egy év alatt, hogy ne legyen alacsonyabb az átlagnál!

Egyébként megadhatnád, hogy Te honnan szeded az általad említett adatokat, mert gondolom, hogy ahogy én sem, Te sem csak fejből mondtad őket, hasraütés-szerűen!

2014. máj. 1. 20:41
 18/18 A kérdező kommentje:
Ne veszekedjetek ezeken. Amugy csak ugy mondom hogy 2-3 olyan gyerek van az egész évfolyamban a többi mind akkora mint én vagy alacsonyabb ez itt Szlovákiában normális hogy alacsonyak a gyerekek
2014. máj. 3. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!