Idősebb férfiaknál létezik olyan, h egyszer csak feleannyi az ondó mennyisége, vagy nem is jön?
nekem kilő két méterre,de ha túl sokszor akkor nagyon kevés.
A túl sok például : negyedik menet két órán belül
De lehet ,hogy gerincvelő kiszívásról van szó.
Szájjal kilehet szívni a harmadnapi adagot is.
Ez már 2-3 hónapja húzódik.
Előtte nem volt ilyen gond. 5 éve vagyunk együtt a párommal.
Felizgul,(mármint feláll neki rendesen), és a bevallása szerint jó neki, de egyre sűrűbben történik, h nem jön semmi sem, amikor elmegy. Ha van is egyre kevesebb. Nem akartam nála rákérdezni, nehogy megbántsam a férfiasságában, mert szeretem.
(Gondoltam, h megcsal, de akkor más jelei is lennének, pl nem veszi fel a telefont, kimaradozik.... Nem akarok féltékenykedni, megvádolni sem, és ezzel is tetézni a bajt.) Csak szeretnék valami támpontot, h ilyen lehet-e természetesen, mert ha nem, akkor marad a megcsalás....
Ő 56 éves, én meg 10 évvel fiatalabb.
ha edzésben van a szerszám,akkor ha saját magának az ujjával pöckölgeti is feláll,vagy ha pisilnie kell.
Ez nem azt jelenti ,hogy izgul
De akkor meg semmi értelme. ha nem kíván, csak szánalomból szexel velem. nem élünk együtt, ő járkál hozzám. Ennyi erővel máshoz is mehetne, mert jó pasi.
(Olyan volt már, h mindennap eljött, kb a 4 napon nem állt fel neki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!