Létezik hogy a sperma nem a pénisz végén ürül?
Figyelt kérdés
2 éve volt egy teljes körülmetélésem fitymaszűkület miatt, és annyit eltávolítottak hogy merevedéskor egyáltalán nem fedi bőr, a makk alatt közepe körülig feszül lehet nevetséges amit írok, de magömléskor néha van egy olyan érzésem mintha ezalá a maradék bőr alá menne a sperma, vagyis egy része amit már jobban ugye nem tudok hátrahúzni. nem tudom hogy csak azt érzem ahogy a péniszből jön ki vagy lehet valós amit írok? nem poénból írom a kérdést2014. ápr. 24. 16:41
1/6 anonim válasza:
Létezik olyan deformáció, hogy a húgycső kivezető nyílása nem a makk hegyén található, mint normálisan, hanem a péniszen lejjebb valahol, így a vizelet és az ondó is ott távozik természetesen. De ez egyrészt már születéstől nyilvánvaló, másrészt olyanról nem tudok, hogy két lyuk is lenne: egy a makkon, és mellette alul "eresztene"...
2/6 anonim válasza:
Áááá lehetetlen. Hacsak nem fúrt/vájt/hasított oda valaki egy lukat. De ki tenne olyat?
4/6 A kérdező kommentje:
értem, rendben, a nyílás a helyén van és el is látja a feladatát csak nem tudom miért ez az érzés, lehet mert ejakuláció után csökken a merevedés és ezért érzem másabbnak hirtelen
2014. ápr. 24. 16:49
5/6 A kérdező kommentje:
lehet tényleg csak azt érezhetem szerintem ahogy a péniszen keresztüláramlik csak nem az egészen érzem hanem csak egy részén ez zavart meg
2014. ápr. 24. 17:18
6/6 anonim válasza:
Ez csak érzési csalódás.Nálad minden rendben ,hidd el .
A doki észre vette volna ,ha más gond is van .Egy ilyen,nagyobb probléma ,mit egy szűkület .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!