Hány percig vered?
Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 15:10
11/24 anonim 

válasza:

jaj de jó hogy ezt a kérdést megtaláltam,mert nekem 4-6 perc a max :)
12/24 anonim 

válasza:

Utolsónak:
Mert ilyen béna vagy, hogy folyamatosan vered és közben nem is gondolsz másra, csak a végére, hogy majd milyen jó lesz, ha elmész. Ennyi, nem? De ne így csináld, én tizenhat vagyok és legalább fél óráig szoktam csinálni. Ha csajod lesz, akkor is öt perc alatt elmész, ő meg ott marad minden alkalommal?
Egyszerűen ha úgy érzed, hogy elmennél, állj le, lassíts le, hagyd abba tíz másodpercre, kezdj el gyorsan másra gondolni, ha nagyon beleéled magad, gondolj valamire, ami legalább egy kicsit kijózanít,...
13/24 anonim 

válasza:

nekem ezek a rekordjaim: lehosszabb ideig csináltam: 1óra 23perc, legrövidebb ideig csináltam: 13másodperc
17/24 anonim 

válasza:

Attól függ, mennyi időm van rá. 30 perc a minimum, de ha nagyon sok időm van, van, hogy egy-másfél óráig csinálom.
Az ötperces kicsapásnak sok értelmét nem látom, nem is élvezetes.
18/24 anonim válasza:
Én nem szoktam. Kézimunkázzon a halál. Arra valók a csajok. Szerencsére van belőlük elég sok, mert a sok lama önkivel gyúr a majdra. Addig én a csajokat húzom. És elhihetitek másabb mikor valaki rácuppan, mintha magatok intézitek a dolgot.
19/24 anonim 

válasza:

én régen 2-5 percig elintéztem.. és most verem a fejem falba .. hogy nem tudtam legalább 10-15p ig nyujtani..17 lettem és szex közben is ilyen hamar elmegyek.. szoval azt ajánlom mindenkinek, h huzza sokáig ha tudja.. én már nem tudom.. mondjuk nem gáz, mert barátnöm kiveri és ha megint áll akkor 40 p:D
20/24 anonim 

válasza:

ha én csinálom magamnak akkor hamar elmegyek(2-3perc)... de ha csajjal vok,akkor általában elég sokáig bírom(15-20 perc)14F a rekordom a kezemmel kb10 perc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!