Túl hamar elélvezek. Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Minden elszorításos stb technikát kipróbáltam de nem használt. Mi lehet a bajom?2014. ápr. 23. 17:35
11/15 A kérdező kommentje:
Az a baj ha másra gondolok akkor meg lelankadok az első menetnél meg az sem segít ha másra gondolok
2014. ápr. 23. 21:30
12/15 anonim válasza:
Akkor szerezz be kamagrát ;).Azzal könnyebb megtartani az egyensúlyt már mint hogy a cerka kemény legyen de ne élvezz el 1 perc alatt A barátnődnek azért ne beszélj róla nem biztos hogy dijazná.
13/15 anonim válasza:
a kamagra fugoseget alakit ki es nem is olcso trm
14/15 anonim válasza:
Csak úgy lehet gyakorolni a barátnőddel, ha nem mész el szex közben. tedd be neki, tartsd ott, ne mozgasd, csak feküdjetek egymás mellett. nálam az szokott problémát jelenteni, ha látom, h nagyon élvezi, mivel az totál felizgat. volt már, h szimplán csak nyaltam és attól majdnem elmentem. ha nem mozgatod, akkor is csak 2 percig bírnád max? mert azt kell megszoknod, h benne vagy. ha bírod úgy, h benne vagy már 5-10 percet akár mozgással akár anélkül, juss el a határig, de semmiképp ne menj el benne. vedd ki, nyald/ujjazd, tedd be újra, növeld az időtartamot, és nem ártana ha mondjuk a végén orálisan elégítene ki, mivel úgy máshogy alakulna ki a reflex. és ami fontos: ne verd ki szex előtt. ha masztival gyakorolsz NE menj el a végén!
15/15 anonim válasza:
ja és ha mondjuk kinyalnád a barátnődet előtte, h elélvezzen? tudnád, h ő már legalább elment egyszer, nyugodtabb lennél utána. egyébként is a csajnak illik először elmenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!