Körülmetélés után vagyok 1 nappal, a helyzet borzasztó. Mikor fog javulni?
Na akkor nezzuk a tenyeket, mi megy az USA-ban:
A TB kihatral egyre tobb allamban a korulmeteles mogul. A RUTINrol mar evek ota egyre kevesbe beszelhetunk. Szamok mutatjak, hogy szazalekosan egyre kevesebben csinaltatjak meg a gyerekeiken. Dr Spock se tamogatta pl a csecsemok rutinszeru korulmeteleset, pont a rengeteg eset miatt, amik utolagos, nehezen vagy leginkabb sehogy se orvosolhato problemat jelentett elethossziglan azoknak, akik rosszul jartak (ahogy pl en is).
Hajam égnek áll komolyan...
Ha legközelebb benő a lábujjamon a köröm, menjek és vágassam le a lábujjam?
Vagy az egész lábfejem? Az úgy szerintem higiénikusabb hiszen kevesebb testrészt kell mosni.
Akkor én igényesebb leszek az átlagnál? :P
Aki híve a körülmetélésnek hajrá..
De nem kell mások helyzetét kihasználni hogy a szűkület miatt lelkileg instabil és befolyásolható!!!!!
NEM KELL TELJESEN KÖRÜLMETÉLNI SENKIT!!!
Csak aki akarja :)
Visszatérő szöveg ez az "igényesség" a metélésreklámozók között, azt látom... legalább 50 kérdésnél van jelen a "férfias" és az "igényes" jelző.
Nekem erről az jut eszembe, amikor még anno az általánosban azt magyarázta egy osztálytársam, akinek gazdag szülei voltak, hogy "én igényes vagyok, adidast hordok"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!