Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetélés után vagyok 1...

Körülmetélés után vagyok 1 nappal, a helyzet borzasztó. Mikor fog javulni?

Figyelt kérdés
Fitymaszűkület miatt teljesen körülmetéltek tegnap. Hozzájön még a helyzethez,hogy 1évet elkéstem a műtéttel és a fitymám alatt már egy szép nagy gyulladás volt. Elsősorban azok válaszát várom akiknek szintén be volt gyulladva. Mikor fog elmúlni az érzékenység?
2014. ápr. 23. 16:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%

Na akkor nezzuk a tenyeket, mi megy az USA-ban:

A TB kihatral egyre tobb allamban a korulmeteles mogul. A RUTINrol mar evek ota egyre kevesbe beszelhetunk. Szamok mutatjak, hogy szazalekosan egyre kevesebben csinaltatjak meg a gyerekeiken. Dr Spock se tamogatta pl a csecsemok rutinszeru korulmeteleset, pont a rengeteg eset miatt, amik utolagos, nehezen vagy leginkabb sehogy se orvosolhato problemat jelentett elethossziglan azoknak, akik rosszul jartak (ahogy pl en is).

2014. ápr. 26. 16:55
 12/14 anonim ***** válasza:
39%

Hajam égnek áll komolyan...

Ha legközelebb benő a lábujjamon a köröm, menjek és vágassam le a lábujjam?

Vagy az egész lábfejem? Az úgy szerintem higiénikusabb hiszen kevesebb testrészt kell mosni.

Akkor én igényesebb leszek az átlagnál? :P

Aki híve a körülmetélésnek hajrá..

De nem kell mások helyzetét kihasználni hogy a szűkület miatt lelkileg instabil és befolyásolható!!!!!

NEM KELL TELJESEN KÖRÜLMETÉLNI SENKIT!!!

Csak aki akarja :)

2014. máj. 25. 20:13
 13/14 anonim ***** válasza:

Visszatérő szöveg ez az "igényesség" a metélésreklámozók között, azt látom... legalább 50 kérdésnél van jelen a "férfias" és az "igényes" jelző.

Nekem erről az jut eszembe, amikor még anno az általánosban azt magyarázta egy osztálytársam, akinek gazdag szülei voltak, hogy "én igényes vagyok, adidast hordok"...

2014. júl. 30. 21:53
 14/14 anonim válasza:
Én tegnapelőtt megcsinaltattam a műtétet, kisebb reggeli fájdalmat leszámítva, egyáltalán nem vészes a helyzet. A fogorvos sokkal kellemetlenebb. Ne terjesztettek valótlanságokat, mert lehet, hogy azt riasztjátok el akinek kell a műtét.
2022. aug. 6. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!