Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Normál péniszméret?

Normál péniszméret?

Figyelt kérdés
17 évesen mekkorának kell lennie egy pénisznek? Az enyém merev állapotban olyan 11cm körül van, az szerintem rettentően kicsi, és olyan 3,8-4cm vastag.
2014. ápr. 21. 20:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem rettentően kicsi, noha nem is hatalmas. Kb 14cm az átlag. Azért nem kell kétségbeesned, én mint nő mondom, hogy ha fel vagyunk izgulva, nem kezdjük el méregetni, és ha tényleg a szíved-lelked benne van az örömszerzésben (és a további testrészeid is), nagyságrendekkel jobb szerető lehetsz, mint egy csomó pasi, aki úgy gondolja, hogy a puszta döngetés az majd elég lesz a nőnek. 28/N
2014. ápr. 21. 20:36
 2/10 anonim ***** válasza:
58%
Ez tényleg kicsinek tűnik. De mivel szinte semmit nem tudsz ellene tenni, és ha elfogadod, hogy ekkora akkor nem lehet túl nagy gond és lehet normális szexuális életed. Azt nem írtad, hogy nem vagy e túlsúlyos. Mert lehet az a hiányzó 2-3 cm amiatt nem látszik.
2014. ápr. 21. 20:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs arra semmilyen előírás ,mely korban mekkorának is kell lenni .Azzal kell jól bánni,amekkora van .A kicsivel is lehet nagyon jól,de néha a nagy még ekkorát sem ér.
2014. ápr. 21. 20:41
 4/10 anonim ***** válasza:

én nemrég olvastam egy cikket ebben a témában, hogy akiknek jelentősen nagy mérettel rendelkeznek, azok csak arra figyelnek hogy jól megdöngessék a csajt, és semmivel nem kompenzálnak, mert, hogy elég nagyok, míg akik kisebb mérettel rendelkeznek és emiatt kicsi az önbecsülésük próbálnak kompenzálni(pl nyalással) és emiatt sokkal figyelmesebbek is és jobb szeretők is.

saját tapasztalatom szerint ennek van alapja, úgyhogy ne aggódj. ha meg valaki beszólna akkor mond azt az illetőnek, hogy vakard meg a füled a kisujjaddal és a hüvelykujjaddal, na melyik a jobb? nincs kifogás semmire.

2014. ápr. 21. 20:45
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2014. ápr. 21. 21:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Ja, és nincs semmi súlyfelesleg. 175cm és olyan 75-80kg között mozog a testsúlyom.
2014. ápr. 21. 21:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Az enyém 19, ha megnyugtat. :)
2014. ápr. 21. 23:48
 8/10 anonim ***** válasza:

7, tőled elmenekülnék, ha meglátnám, de a kérdezőtől nem.

Tudod, a túl nagyra nem feltétlenül kell büszkének lenni. Nekem a barátom 16 centije is fáj, és jobban örülnék, ha 13 lenne neki, mint az első barátomnak volt, az volt számomra az ideális méret :)

2014. ápr. 22. 00:13
 9/10 A kérdező kommentje:
És a vastagsága mekkora? Mert inkább az számít, mint a hossz. az átlagos méretnek számít? 3,8-4cm
2014. ápr. 22. 12:27
 10/10 anonim ***** válasza:

A vastagsága normális.

Ne izgulj szeretni fogják a csajok.

2014. ápr. 22. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!