Normál péniszméret?
én nemrég olvastam egy cikket ebben a témában, hogy akiknek jelentősen nagy mérettel rendelkeznek, azok csak arra figyelnek hogy jól megdöngessék a csajt, és semmivel nem kompenzálnak, mert, hogy elég nagyok, míg akik kisebb mérettel rendelkeznek és emiatt kicsi az önbecsülésük próbálnak kompenzálni(pl nyalással) és emiatt sokkal figyelmesebbek is és jobb szeretők is.
saját tapasztalatom szerint ennek van alapja, úgyhogy ne aggódj. ha meg valaki beszólna akkor mond azt az illetőnek, hogy vakard meg a füled a kisujjaddal és a hüvelykujjaddal, na melyik a jobb? nincs kifogás semmire.
7, tőled elmenekülnék, ha meglátnám, de a kérdezőtől nem.
Tudod, a túl nagyra nem feltétlenül kell büszkének lenni. Nekem a barátom 16 centije is fáj, és jobban örülnék, ha 13 lenne neki, mint az első barátomnak volt, az volt számomra az ideális méret :)
A vastagsága normális.
Ne izgulj szeretni fogják a csajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!