Volt már olyan itt aki leborotválta lekaparta az anyajegyét és mi lett a következménye?
Figyelt kérdés
Az esetek többségének nem lett semmi baja az ég világon.2014. ápr. 20. 11:44
1/4 anonim válasza:
Igen,zömmel semmim bajt nem okoz,de előre nem lehet tudni,hogy valaki a "zömbe" tartozik-e vagy sem,ezért ha egy anyajegyet bármilyen sérülés ér meg kell mutatni bőrgyógyásznak!
2/4 A kérdező kommentje:
nekem 1éve 3db anyajegyre rátetováltak kis barnákra és semmi baja nem lett hála az égnek!
Látszik az anyajegy mert csak szürke satír van rajta :)
2014. ápr. 20. 11:57
3/4 anonim válasza:
Hála égnek! De nem biztos,hogy nem lett semmi bajod! Sajnos akár évek múlva is "elindulhat"! Rendszeresen figyeld és időnként mutasd meg bőrgyógyászbak is.
4/4 anonim válasza:
Nekem volt elég rossz helyen, az ágyékom bal oldalán egy nagy pigmentcsomó anyajegy. Kb fél centis. Egyszer elhatároztam, hogy megszabadulok tőle. Gázlánggal meghevítettem egy tapétavágó kést, csipesszel kihúztam és körbe levágtam. Ez semmi nem volt ahhoz képest, hogy utána lefújtam sósborszesszel. Az csípett mint az állat. Utána egy napra beragasztottam steril mull-lappal. Kb. 2 hét múlva gyógyult be, ma már semmi nem látszik, pontosan a helyét sem tudom. Ez 14 éve volt. Bár mindenkit óva intek a hobbysebészettől, de én nem akartam hogy más csinálja meg ezt a farkam körül. Egy ismerősömnek a melléről kellett levenni ilyent, doki csinálta, aztán ilyen ronda piros vadhús nőtt a helyére, szóval nem veszélytelen beavatkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!