Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Pigment hiány a péniszen?

Pigment hiány a péniszen?

Figyelt kérdés
sziasztok, van ez a bajom h pigmenthiányos a péniszem /a makkom nem / és ugy képzeljétek h ilyen foltos... tök szivás és nagyon kevés az önbizalmam e miatt, olyan mint amilyen micheal jackson arca volt ugytudom, és nem hiszem h lenne egyetlen olyan lány is aki így elfogadna, meg ha meglátja vajon mit szól? :( voltam bőrgyogyásznál de annyit mondott csak hogy ezek a fehér foltok nőhetnek vagy csökkenhetnek, nem tudom mit tegyek, h így lesz e barátnőm, szerintetek van erre megoldás vagy el vagyok átkozva ezzel életem végéig?valaki járt már igy?
2014. ápr. 16. 12:59
 1/5 anonim ***** válasza:

üsd el poénnal: valamelyik ősöd egy kentaúr és egy indián ló utódja [link]

nem tudsz mit tenni, ezzel együtt kell élned

2014. ápr. 16. 13:12
 2/5 A kérdező kommentje:
xD köszi, hát olvastam h nincs mit tenni :( de szerintetek lesz lány akit nem zavar majd?
2014. ápr. 16. 13:18
 3/5 anonim ***** válasza:
páromnak a punci környéke ilyen, és semmi bajom vele :)
2014. ápr. 16. 13:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne törődj ennyire vele, engem például pont nem érdekelne. Olyan amilyen és kész. Amelyik nőt meg ez köti le, az nem szeret.
2014. ápr. 16. 13:27
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2014. ápr. 16. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!