Zsírmirigyek a péniszen?
Figyelt kérdés
Kis fehér pöttyök vannak a péniszemen, már több éve, vagyis nem is emlékszem mióta. 14 éves vagyok. Ezek zsírmirigyek lehetnek? Ha nem lenne fontos, nem "égetném" vele magam Édesanyámnak.2013. dec. 25. 18:54
2/6 A kérdező kommentje:
Lehet hülyeség, de nem tudom hogy nevezik. a pénisz "tövén" ,m ge a herezacskón. de nem emlékszem mióta..
2013. dec. 25. 19:00
4/6 A kérdező kommentje:
óh értem. olyan mint egy kicsike pattanás...De akkor ez ártalmatlan ugye?Nagyon megijedtem, mikor belegondoltam mi lehet ez.
2013. dec. 25. 19:12
5/6 anonim válasza:
Hogy mik, ezt igazából csak megnézésre lehet eldönteni .
6/6 anonim válasza:
Ezek valószínűleg fordyce pöttyök. Nagyon sok fiúnak van, nem kell tőle megijedni! Nem fertőző és kezelni sem kell, mert lényegében nem betegség. Ha nagyon zavar, lézerrel eltávolítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!