Miért nem élvezek el?
Figyelt kérdés
Miért nem élvezek el? Ma is kb. 10 percen keresztül próbáltam elélvezni de semmi... valamit rosszul csinálhatok? Tovább kellene próbálkoznom? Eddig még sosem élveztem el magamtól! Csak éjjel volt spontán ejakulációm! De az "nagyon" sűrűn van... kb. 2-3 -szor 1 héten!
15/f
2014. ápr. 6. 01:50
1/6 anonim válasza:
Jó, hogy nem lánynak születtél, soha nem élveznél el. 10 perc semmi, gondolom előbb-utóbb belejössz. Lányként nekem minimum negyed óra, de inkább tovább tart. :)
2/6 anonim válasza:
Hogyan probáltad? (Priviben is jöhet.)
3/6 anonim válasza:
Minek akarod? 15 éves vagy, Ember! És gondolom, nem barátnővel próbáltad.
Ezt nem akarni kell, hanem csak úgy megtörténik majd az együttlétkor.
4/6 anonim válasza:
Ja, és ne hajnalban, mert akkor álmosak a nemi szervek is.:)
6/6 anonim válasza:
4 es a legnagyobb tévedés amit írtál.Hajnaltól reggel 8ig legmagasabb a tesztoszteron színt.A nemi szervek a legaktivabbak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!