15 éves fiú vagyok és nem mutálok. Van valaki más is hasonló tapasztalattal?
15 éves fiú vagyok elsős gimnazistaként elég le vagyok maradva a többiektől. 168,5cm vagyok és még nem igazán mutáltam. Nem lányosan magas a hangom de vannak nálam mélyebb hangú lányok. Lehetséges hogy nem fogok mutálni?
Mellesleg más téren is le vagyok maradva pl.: a hónaljam még csak most kezdett szőrösödni de odalent teljesen aggodalom mentesen mennek a dolgok. Ha valakinek volt hasonló problémája akkor kérem mondja el hogy nagyjából mire számíthatok.
kettes, nem mindegy? úgyis elkezdődött nála a serdülés, szóval csak idő kérdése.
vagy miért jó neked az, ha megtudod mekkora a golyója.. én még egyszer sem mértem megmondom neked.
Én 20-21 éves koromban kezdtem el testmagasságot tekintve nőni (kb olyan 23 éves kormomig ment). Lent is kb kezdődött el, bár lehet kicsit hamarabb volt, de 1-1,5 évnél nem előbb.
Szőrösödni kb 19-20 éves koromban. A hangom is kb a szőrösödésemmel együtt mutált.
Elég ciki volt így lenni egyetemen, szóval van még lentebb is. Persze akkor gimiben azt hittem, hogy nincs annál rosszabb, de most már tudom, hogy van, méghozzá egyetemen....
Mára minden megváltozott, és már 3 gyerekkel családom van, de akkor is nehéz kezdetem volt (látszólag a fiam örökölte ezeket a géneket, már felkészítettem jóra és rosszra egyaránt ez ügyben).
Cserébe pedig később is fogok kiégni, mint korábban érő honfitársaim, ami majd későbbi idős koromban jól fog jönni. ;-)
bizony nem mindegy, hogy mekkorák
ha túl kicsik, andrologushoz kell mennie
2es voltam
A heréim mérete:
hosszabb átmérője 4-4,5 cm
rövidebb átmérője 2,5 cm
Péniszem hossza 15 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!