Az unokám 11éves,170cm erős gyerek vízilabdázik. Szerintem kicsi a pénisze mi lehet az oka?
Ez nem testfüggő.Majd megnő neki is mire 18 lesz
legyen ez az ő gondja.Talán méregeted neki? 11évesnek már nem kellene nézegetni a nagyinak sem .
A 11 éveseknek még jó ha 5 cm-es fütyijük van, a testi és nemi fejlődés majd csak 1-2 év múlva indul be!
Az unokád mi?
:D
Ennyi információval ezt tudom mondani:
Ha edzések után kicsi neki, akkor ne aggódj, mivel a heves- hosszan tartó mozgás miatt a vér kiáramlik a péniszből, és ilyenkor elég apró tud lenni, ugyanez van bicajoz- futás- focizás után is sok embernél, köztük nekem is. Egyébként is 11 éves, bőven fog még neki nőni, hiszen még el sem kezdődött neki vélhetően a kamaszodás, a nemi érettség küszöbén van... tehát ebben a korban nem lehet levonni semmilyen következtetést arról, hogy felnőtt korában mekkora pénisze lesz.
Arról nem is beszélve, hogy lehet csak petyhüdt állapotban kicsi, azaz csak merev állapotban nagy a mérete. (nevezik ezt sokan itt vér pénisznek- vérrel telítve nő meg, ugye az ellentettje a húspénisz- ami vérrel telítődés nélkül is nagyobb méretű)
Gáz ez a kérdés,de tegyük fel hogy nem kamu kérdés,akkor a válasz a srác hiába magas ,még igen fiatal így igen sokat fejlődhet még és nőhet a pénisze.
Vagy pedig arról van hogy hogy vérpénisze van ami lankadtan kicsi és ha áll akkor nő meg ,ez felnőtt fériaknál is azt jelenti hogy lehet lankadtan egy felnőttnek csak 6 cm a pénisze de ha áll lesz belőle 14-15 cm. (és itt kis srácról beszélünk lehet)
Tehát lehet a srác még nem fejlődik és azért kicsi neki,vagy hogy vérpénisze van akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!