Mit lehet kivizsgálni prosztatamasszázzsal?
Figyelt kérdés
Voltam egyszer ilyen vizsgálaton, de nem emlékszem hogy mit is vizsgáltam ki annó, és most beutalt az urológus ilyen-olyan hormonok kivizsgálására (pontosan: Albumin, SHBG, T, LH, Östradiol, Prolaktin, FSH, TSH). Ezeket mind meglehet nézni a vérböl? Vagy ide tartozik ez a kellemetlen vizsgálat is, amihez nincsen kedvem?2014. márc. 26. 17:48
1/4 anonim válasza:
Amiket felsoroltál, azokat vérből nézik.
Prosztatamasszázs utáni vizeletvizsgálattal a prosztagyulladást szokták vizsgálni.
2/4 anonim válasza:
Prosztata masszással a prosztata által termelt anyagot szeretnék megvizsgálni . Bármennyire is nincs kedved hozzá,
de még a prosztata rákot is ilyenből szűrik ki.
3/4 anonim válasza:
Ezeket amiket felsoroltál vérből nézik és vannak közte serdülés alatt megjelenő hormonok is. Hány éves vagy? Nem lehet, hogy túlságosan későn érő típus vagy? A prosztatamasszázzsal mást néznek, de ha szükséges át kell esni rajta. Nem fájdalmas, csak egy picit kellemetlen.
4/4 A kérdező kommentje:
27éves vagyok és egyszeri magas prolaktinon kivül, nem volt más hormonzavarom.
2014. márc. 29. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!