Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit tegyek hogy ne izzadjak...

Mit tegyek hogy ne izzadjak ennyire? SÜRGŐS!

Figyelt kérdés

Annyi lenne a lényeg hogy játszok egy darabban a színházban és a táncok után még bent kell maradni a szímpadon és elkezd rólam folyni az izzadság. Ez ellen nem tudnék valamit tenni?

Válaszokat előre is köszönöm! :)

2014. márc. 23. 19:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Hogy ne legyen hónaljfoltod vegyél hónaljtapaszt. Az arcos izzadása ellen nem nagyon tudsz semmit tenni. Púder esetleg, de nekem az is le szokott jönni ha izzadok.
2014. márc. 23. 19:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Hónaljtapaszt drogériákban vehetsz amúgy.
2014. márc. 23. 19:31
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem a hónajam izzadt nagyon és semmi nem használt solution antisudoricat vettem a gyógyszertárba és az hasznát csak,aznap borotvált hónajra nem szabad használni.

Fürdés után kell egy vatta darabbal,vagy fülcuccával picit ebből löttyből felkenni ha jó szárazra töröltük magunk(hónajra,hasra,kézre,lábra,hátar lehet használni) és mást nem kell használni már eset,reggel meg a szokásos dezodor,vagy sprayt lehet használni.

Én először heti egyszer használtam,majd két hetente aztán már csak havonta egyszer.Kb 400 ft a gyógyszertárba

2014. márc. 23. 19:32
 4/10 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos az arcommal van baj mert a jelmez miatt nem látszik a hónaljam meg fehét ingben vagyunk tehát nem lényeges...:) inkább az arc ;)
2014. márc. 23. 19:33
 5/10 hosszúhajú ***** válasza:
Gyógyszertár: Solutio Antisudorika - kb 600 ft - tökre kiszárít, ha állandóan használod, egy idő után viszkethet is. Sima gyógyszertári üveg, mindenhol használható - láb, külső nemi...
2014. ápr. 13. 16:41
 6/10 hosszúhajú ***** válasza:
ja, ez egy folyadék -vattára teszed és úgy dörzsölöd be.
2014. ápr. 13. 16:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Akkor ez jó lenne a zsíros bőrömre?
2014. ápr. 13. 18:25
 8/10 hosszúhajú ***** válasza:
7-es - érdekes kérdés, még nem is gondolkodtam rajta. Kérdezd meg egy gyógyszertárban, mert nem akarok hülyeséget írni.
2014. ápr. 13. 18:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Izzadásra jó,hónajra,lábra használni,zsíros bőrre szerintem nem jó,azzal inkább bőrgyógyászhoz mennék hogy mit ajánl.
2014. ápr. 18. 13:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Voltam bőrgyógyásznál, de azt mondta, hogy ha adna olyat ami szárít akkor csak még jobban zsírosodna.
2014. ápr. 18. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!