Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nem egyforma a két herém ez gond?

Nem egyforma a két herém ez gond?

Figyelt kérdés
Olyan mintha a bal oldalinál lenne még valami mintha valami leszakadt volna róla vagy nem tudom és mintha egy kicsit kisebb is lenne. Meg vagyok ijedve de nagyon. Lehet belőle gond.

2014. márc. 18. 22:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet belőle súlyos gond. Azonnal szaladj a google-hoz, s kérdezd meg tőle, milyenek a férfi belső nemi szervek. ;-)
2014. márc. 18. 22:26
 2/2 anonim ***** válasza:
a két here mérete eltérő,az egyik mindig kisebb mint a másik,tehát van méret beli különbség.Az nem baj hogy kicsit kisebb,de hogy mi szakadhatot le róla azt nem tudom,ha félsz akkor a háziorvosodhoz is elmehetsz egyedül és megkérheted hogy nézze meg neked,nem kell erről a szüleidnek tudnia,sőt egyedül urologus szakemberhez is elmehetsz.
2014. márc. 23. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!