Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kocsonyás sperma?

Kocsonyás sperma?

Figyelt kérdés
Mitől lehet és van-e valami gond vele? Feleségemmel babát szeretnénk, voltam urológusnál, ö mindent rendben talált nálam, de ez aggaszt mégis.
2014. márc. 17. 09:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mivel babát akarnak és gondolom egy ideje nem sikerül és ezért kéne a sperma vizsgálat eleve nem értem miért nem nézték! (1 és 7. vagyok)
2014. márc. 17. 18:40
 12/14 anonim ***** válasza:

1,7 es,Már volt orvosnál,mindent rendben.Akkor mi aggasztja ?

Talán valamit itt sem mond el .Miért itt kérdez,miért nem az orvosnál ?

2014. márc. 17. 19:07
 13/14 A kérdező kommentje:

12-es! Senki nem kérte, hogy válaszolj, ha téged zavar, hogy ITT kérdezek!!! Amúgy tudtommal ezért van ez az oldal, hogy kérdezzenek az emberek egymástól...

Már volt terhes a feleségem, de sajnos az a baba nem maradt velünk, szóval bízom benne én is, hogy ez normális, mert régen is így volt, mégis sikerült a baba a 2. hónapban, most sajnos a feleségemnek nincs tüszőérése, ezért várat magára a dolog, de őt már kezeli az orvosa.

Én csupán csak aggódom, nehogy még "ez" is befigyeljen, mint nehezítő tényező... Ennyi!!!

A segítőkész válaszokat köszönöm!

2014. márc. 18. 07:01
 14/14 anonim válasza:
12-es és a hozzá hasonló s.egg fejek tőletek kérdezem az orvos talán mindenható vagy mi a f. Hogy az ő szava nem kérdőjelezhető meg? Anyám részben egy ilyen nagyon okos orvos miatt lett műtve mivel ha jol reagál az orvos elég lett volna kezelni a baját de így is anyám kért beutalót a kórházba műtét lett a vége.
2017. jún. 17. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!