Most ez tényleg igaz? Ma hallottam hogy aki mumszos volt az nagy eséllyel terméketlen lesz. Én 8 éves koromban voltam mumszos. Akkor én is lehetek terméketlen? 14 éves leszek nemsokára. Rendszeresen maszturbálok és spermám is van. Rendes fehéres.
Ha szerzek egy mikroszkópot és megnézem a spermám, meg lehet állapítani hogy lehet e gyermekem?
Ha látok mozgó spermiumot akkor lehet gyerekem majd?
EZ azért nem teljesen így van.
A mumsz szövődményként okozhat agyhártyagyulladást és a fiúknál, férfiaknál a heregyulladást. Ezt azért észrevenni, és a szüleid tudnak róla, ha így volt. Ha így lett volna, akkor okozhat terméktelenséget, de akkor sem biztos.
Köszönöm a válaszokat!
Kicsit megnyugodtam.
Teljesen megnyugodhatsz,már akkor jelentkezett volna a hereprobléma .Ez csak a betegség egy szövődmény e lehet .
Lehet hogy látsz,csak nem tudod megkülönböztetni az életképest ,a selejtől .Neked 14 évesen legfeljebb 1-2 életképes spermiumod van .Több millióban kell azt is megkeresni . A rendes fehér szín ,még nem minden .
"Neked 14 évesen legfeljebb 1-2 életképes spermiumod van " ilyet én azért nem mernék állítani
simán lehet 14 évesen is gyereked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!