Baj hogyha naponta maszturbálok esetleg lesz valami bajom tőle 13/f (amugy 16 cm szerintem azér mer sokat csinálom:D)?
A méretednek a genetikai adottságaidhoz és nem pedig a maszturbáció mennyiségéhez van köze!
Egyébként nem lesz bajod a maszturbációtól. Csak arra figyelj oda, hogy ne kapkodd el! Ne arra törekedj, hogy minél gyorsabban elsülj, inkább arra, hogy minél tovább tartson!
Ne reménykedj! Nekem 13 éves koromban megvolt a 17 cm és utána már nem nőtt. Attól még, hogy fiatal vagy nem valószínű, hogy további centikkel nő.
29F
13 évesen a langyos tavaszi szellőtől, de még a kulcscsörgéstől is megkeményedik. Ez normális. :-)
Ahogy előttem már mondták, ne kapkodd el, és arra gyúrj, hogy tudod visszatartani ha szükséges, ezt a tudást értékelni fogja valaki egyszer ;-)
Szia,
NE MASZTURBALJ!
Ez bűn! A bűn zsoldja a halál!
Ha meghalsz, a pokolban a démonok úgy fognak kínozni, hogy levágják a nemiszerved, ami szörnyű nagy fájdalommal fog járni! Ezt rengetegszer fogják megtenni, mert halálod után kapott test nem halandó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!