TKM (teljes körülmetélés) Előnyei/Hátrányai?
igen, Európát is alapul veszem, de nem jutok más következtetésre. mint írtam, bőven van tapasztalatom elég sok országból, és így állíthatom alappal, hogy szerencsére a magukra igényes fiúk metéltek. Mondjuk nálam is olyan dolog ez, hogy ha megtudnám egy fiúról akivel éppen ismerkedek, hogy metéletlen, na abban a pillanatban lenne vége az ismerkedésünknek, ez is biztos, mert számomra ez egy alapkövetelmény, és elvárom, hogy egy fiú is legyen már magára igényes (és ezt más lányoktól is hallom).
Persze, amit leírtál, abban más a védőoltástól, de nem is azt írtam, hogy olyan, hanem hogy annyira rutinszerűen kellene nálunk is ezt végezni. Én pl elég jó ötletnek tartottam amit pár éve felhoztak egy konferencián, hogy ha már úgyis vannak az iskolai orvosi vizsgálatok, akkor ott ki kell szűrni a metéletlen fiúkat és mihamarabb elküldeni megcsináltatni. Felnőttként már sokkal kellemetlenebb, bár sosem késő, csak mégse mindegy a lányok szemében se, hogy valaki már 15 évesen is igényes-e magára vagy még 30 évesen se.
Most tényleg linkeljek be képeket nudista strandokról pl akár Európából? csak mert akkor látnád, hogy én eddig ahányat néztem, a csoportképeken a fiúk zöme metélt, csak érdekes dolog ez h valamiért nálunk ennyire tabutéma, és az okát nem tudom megérteni. Szted miért van ez? Oké, nálunk simán a sex is tabutéma, de sajnos azt se látom, hogy lenne fejlődés e téren.
És a férfiasság? hát bizony van köze hozzá! egy metéletlen fiú csak kisfiú. Aki férfivá akar válni a lányok szemében, vagy egyszerűen csak saját magára igényes, az nyilván metéltet. Olyat is ismertem, akit a bnője zavart el metéltetni. Miért ekkora vitatéma ez itt? Tényleg érthetetlen ....
Tehát bocs, de te írsz hülyeségeket, bár észérveket még nem tudtál írni a hátrányaiként! (ja igen, lassan gyógyul ... oké, egy életben azért 5-6 hét talán nem akkora idő, ha valóban egy életet meghatározó dologról van szó. és hogy marad nyoma? hát bocs, de ez aztán keményen hülyeség ... naná marad, hiszen ez a lényege!)
Annyira szanalmas, ahogy meg karacsonykor is irogat ez az 56%os no a ferfiak egeszsege meg egyeb rovatokba (mikozben nem ferfi es nem orvos) arrol, hogy mindenkinek a teljes korulmeteles a jo es az mennyire ferfias meg ilyen hulyesegek...
A problema az, hogy sok korulmetelt nem orul annak, hogy korulmeteltek. Pl en se.
Es en a szavaimat pl eloben is vallalom, akik meg itt boldog-boldogtalannak ajanlgatjak a csonkolast, azok meg higgyetek el, mind lapitanak valahol es rohognek a markukba. Ennyi az egesz.
2014 van, Europa kozepen elunk es nem a sotet afrikai kontinensen, ahol a ferfive valas alapja, hogy csonkitanak, meg konzervdoboztetovel vagjak ki a csiklojat a lanyoknak.
Ez itt Europa, ahol van sok viz es szappan es a ferfias meg a viselkedese alapjan lesz ferfias es nem attol, hogy noket ver, reszeg vagy levagatja a fitymajat.
Egyetlen ervemre se jott soha egyetlen ertelmes ellenerv se, azoktol, akik ott arc nelkul elbujva, lapitva nepszerusitik azt, ami mar kezd a civilizalt vilagbol szep lassan eltunni.
Meg lehet nezni, ahol nem vallasi okokbol csonkolnak, ott egyre kevesebb ilyen beavatkozas van. Eleg sok per is volt emiatt, sok bajt, banatot okozott embereknek, koztuk nekem is.
Az orvosok, ahogy korabban szep csondben a mandulamutetek kapcsan, szepen visszavettek. A 80as evekben arrol szolt a gyogyitas, hogy ha megfajdult a mandula, egybol kivettek. Ma mar ezt nem teszik ennyire sokszor, mert rajottek, hogy az immunrendszer resze, ahogy a fityma, a lep, meg sokminden mas is. Es a hianya sok gondot okozhat.
Dr Spock neve sokaknak ismeros lehet, foleg szuloknek. O se ajanlotta ezt a barbar eljarast. Talan nem veletlenul.
Azokban az orszagokban, ahol elterjedt ez a beteges eljaras, ott a rengeteg sikositot adnak el, plusz erdemes megnezni, hogy ezeken a helyeken a legnepszerubbek a fityma helyreallito modszerek is (foreskin restore, ra lehet keresni, lathatja mindenki)
Szoval aki elhiszi az arc nelkul irogato beteges akarkiknek, hogy ez jo, azokat sajnalom nagyon, sok fiatal nem akar errol senkivel beszelni es csak itt probal valaszt talalni, kar, hogy ilyen alattomos emberekkel lehet itt talalkozni es az o beteges gondolataikat lehet olvasni, mert felo, hogy ez sokaknak rossz dolgokra ad batoritast.
Én #15-nél abbahagytam, mert rájöttem, hogy vagy troll, vagy beteg ez a szerencsétlen nő (legvalószínűbb, mindkettő).
Kár időt pazarolni az ilyenekre.
ez nevetséges mert múltkor még férfiként írt a 48%-os,szóval hül yülni jött ide.Magyarországon és más európai országokban is kicsi a metéltek aránya,szóval kamuzik itt össze-vissza.
Nevetséges az egész.
mi a nevetséges? hogy igényes valaki magára?
egyébként gyerekek, nem kell ennyit tökölni, el kell menni és lenyisszantatni, ennyi. túl van spirázva a téma sztem ...
(és továbbra is tudok linkelni egész nagy csoportképeket, direkt megnéztem, az összes srác metélt, azaz nem is 90% hanem 100 ... ezek szerint. úgyh csökkwn, persze ... látom)
tehát mi a nevetséges?
Sok a mokamiki megint itt, ugy latom :(
A fityma nem veletlenul van ott, ok nelkul civilizalt helyeken nem vagjak le, ezek a tenyek, a tobbi csak duma.
Sajnos ha rosszul van megcsinalva - ahogy pl nekem is - akkor nem csak a hosszabb fanszor banthatja, hanem mas is a fedetlen makkot.
Ha rosszul van megcsinalva a mutet, illetve, ha valakinek a bore nem orul annak, hogy meg lett bontva ott a termeszetes vedelem, es foltosodni kezd, rossz tapintasa es kinezete lesz, cikkcakkos es sotet tonusu, szeles a vagasnyom, varratmaradvanyok, lyukak talalhatoak, akkor bizony lehet ronda a latvany,nalam errol van szo. Es ez nem "megkozelites kerdese" sajnos. Bar az lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!