Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkület műtét után...

Fitymaszűkület műtét után bekentem Neogranormon-nal a sebet. Lehet bajom?

Figyelt kérdés

Rájöttem, hogy csak egy hét múlva kell azzal bekenni. Addig csak napi 2x kamillázni kell. Anyám idegroncs lett tőle hogy bekentem, csak azért kérdem.

Jah, és csak kamillázásnál kell felhúzni a fitymát ugye? és amikor napközbe van akkor lehúzva kell tartani? Mert az orvos ezt mondta, de olvastam neten vmi mást is.

#fityma #szűkület #seb #Neogranormon #műtét körülmetélés
2014. febr. 11. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:
83%

Semmi bajod nem lesz tőle ,sőt ajánlott is .

Betadine oldattal is kenegesd (fertőtlenitő) nagyban elősegíti a gyógyulást .

2014. febr. 11. 18:01
 2/3 anonim ***** válasza:
66%

Semmi bajod nem lesz és milyen műtéted volt pontosan?

Le tudnád írni ha lehet részletesebben,mert valaki szintén fitymaszükületi műtétre készülne és nem akar metélést és szeretné tudni a többi alternatívát és hogy mi és hogyan zajlott.

2014. márc. 16. 18:15
 3/3 A kérdező kommentje:
itt már leírták ugyanazt ezerszer, beírsz kulcsszavakat a böngészőbe és megtudod. am most az a bajom hogy a heggszövet miatt most nehezebben is jön fel mint azelőtt...
2014. márc. 16. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!