14 éves fiúról van szó! (méret :D )?
Figyelt kérdés
14 éves fiúnak,hamarosan 15.. 172cm magas,59kg.....13-14cm hosszú 3.5-4cm vastag nagyon rossz?!?!2014. márc. 11. 15:32
21/33 anonim válasza:
"hamarosan 15 éves fiú" miért is nem nyomja meg a vissza gombot??
22/33 A kérdező kommentje:
Az igaz,hogy a testsúlynak is van valami köze hozzá?
2014. márc. 18. 16:18
23/33 anonim válasza:
Annyiból igaz csak, hogy a pénisz fölötti területre és a hasra rakódott zsírpárnától, erősen túlsúlyos embereknél optikailag kisebbnek tűnhet a pénisz.
24/33 A kérdező kommentje:
Nemlehet valahogy megjósolni a végső eredményt? Vagy ha nem felel meg...a késöbbiekbek 18+ évesen természetesen :D lehetne valahogy változtatni a nagyságon ha nem felelne meg?
2014. márc. 18. 18:22
25/33 anonim válasza:
Az egyetlen hatásos módszer a műtét. De a Te péniszed már most elérte kb. a felnőtt átlagot és még fejlődésben vagy! Tehát egy ilyen műtétet szerintem semmi nem indokol a Te esetedben!
26/33 A kérdező kommentje:
Ha majd a késöbbiekben nem nagyon leszek vele elégedett,és műtét mellett döntenék,mennyivel tudnák megnövelni? (ha valaki tud részleteket,kérem írja) és,hogy a műtét után ugyan úgy "működne"-e? :D
2014. márc. 18. 18:41
27/33 anonim válasza:
Csak néhány cm-el tudják növelni a méretét, és mint minden műtétnek, gondolom ennek is vannak kockázatai.
De én nem gondolkoznék ezen a helyedben, mert nincs rá szükséged!
28/33 A kérdező kommentje:
Egyátalán nem gondolkozom ezen! Én írtó boldog lennék ha nőne még kb 3 vagy 4 centit..azzal már bőven elégedett lennék Felnőtt koromra is!
2014. márc. 18. 18:54
29/33 A kérdező kommentje:
Esélyes lehet még?
2014. márc. 18. 19:16
30/33 anonim válasza:
Ezt nem tudhatjuk! :) Ha a szüleidtől olyan géneket örököltél, akkor lehetséges. De ugyan úgy lehetséges az is, hogy nem lesz 17-18 centi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!