16 éves vagyok és a hímvesszőm mereven csak 11-12 cm. Mit csináljak?!
kiskoromban kétszer volt fitymaszűkületem(nem tudom,hogy ez mennyire befolyásolja). kb. már 12 éves korom óta ilyen,illetve az elmúlt 1 évben szinte a magasságom sem nőtt (177cm). szóval nem hiszem,hogy ez a méret már változna.
nem vagyok elhízva sem.
műtéten kívül tudnám valahogy növelni ?
vagy az lehet,hogy pont ezért nem nő mert kiskorom óta ezen görcsölök ?
és,hogy tanuljak meg vele bánni ?!
hetente keressek magamnak 30-40 éves nőket akik megtanítanak vagy könyvből vagy miből ?
folyamatos "edzéssel" ahogyan az szervezet izmait is....
(tabletták és egyéb belsőleg ható szerek szedése NEM JAVASOLT!, ha nem akarsz pl. végleges impotenciát elérni...)
Erre nincs különösebb gyógyszer,és nem is kell azon agyalni
mekkora,de azon sem hogy kell vele bánni .Még mindennek előtte állsz bőven .16-18 között intenzív növekedés,és vastagodás is van .Ekkor kezdesz még csak igazi férfivé
formálódni .Amig nem volt a net,a fiúk nem foglalkoztak ennyit ilyen dolgokkal.Főleg feleslegesen is .
Teljesen egyénre szabott a méret,és növekedés ideje is .
A fitymaszűkület nem befolyásolja a péniszed növekedését!
A pénisz növelésére az egyetlen megoldás a műtét! De a 12 cm már nem számít kórosan kicsinek, szóval nem hinném, hogy indokolt lenne!
A neten található pénisznövelő gyakorlatokat semmiképpen sem javaslom! A hatásuk kérdéses, viszont komoly sérüléseket okozhatsz velük magadnak!
Az interneten található csodaszereket sem ajánlanám, mert ezek ellenőrizetlen forrásból származnak, tehát bármilyen egészségre káros anyag lehet bennük és a hatékonyságuk szintén nem bizonyított!
Ráadásul 16 évesen fejlődésben van a szervezeted, tehát a péniszed is nőhet még!
Vedd fel velük a kapcsolatot!
sajnos genetika mekkora lesz a farkad
16 évesen még nő a péniszed, lesz az még nagyobb is
mekkorák a golyóid? hosszra
ettől függetlenül menj el andrologushoz
30-40es nők kérdése: hordj ki pizzát :)
és a vicc: ha ekkora marad a pö.csö.d, legyél passzív meleg, akkor mindegy mekkora
sry, bunkó dolog volt, de nem bírtam kihagyni :D
7-8 as miket nem hordatok össze itt ennek a fiúnak .
8 as legyél te passziv,de akár aktív meleg is .Nagy pö** mellett még lehet szopikázni is .
A 11-12 centis méret nem radikálisan kicsi. A nő kielégítéséhez bőven elég. Nem kell miatta paráznod, a barátnőd nem fogja centivel méregetni.
28/N voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!