Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 16 éves vagyok és a hímvesszőm...

16 éves vagyok és a hímvesszőm mereven csak 11-12 cm. Mit csináljak?!

Figyelt kérdés

kiskoromban kétszer volt fitymaszűkületem(nem tudom,hogy ez mennyire befolyásolja). kb. már 12 éves korom óta ilyen,illetve az elmúlt 1 évben szinte a magasságom sem nőtt (177cm). szóval nem hiszem,hogy ez a méret már változna.

nem vagyok elhízva sem.

műtéten kívül tudnám valahogy növelni ?

vagy az lehet,hogy pont ezért nem nő mert kiskorom óta ezen görcsölök ?

2014. febr. 23. 10:15
1 2
 1/14 acelsziv ***** válasza:
67%
esetleg tanulj meg báni vele és nem fog számítani a mérete.
2014. febr. 23. 10:20
 2/14 A kérdező kommentje:

és,hogy tanuljak meg vele bánni ?!

hetente keressek magamnak 30-40 éves nőket akik megtanítanak vagy könyvből vagy miből ?

2014. febr. 23. 10:22
 3/14 anonim ***** válasza:

folyamatos "edzéssel" ahogyan az szervezet izmait is....

[link]

(tabletták és egyéb belsőleg ható szerek szedése NEM JAVASOLT!, ha nem akarsz pl. végleges impotenciát elérni...)

2014. febr. 23. 10:22
 4/14 anonim ***** válasza:

Erre nincs különösebb gyógyszer,és nem is kell azon agyalni

mekkora,de azon sem hogy kell vele bánni .Még mindennek előtte állsz bőven .16-18 között intenzív növekedés,és vastagodás is van .Ekkor kezdesz még csak igazi férfivé

formálódni .Amig nem volt a net,a fiúk nem foglalkoztak ennyit ilyen dolgokkal.Főleg feleslegesen is .

Teljesen egyénre szabott a méret,és növekedés ideje is .

2014. febr. 23. 10:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

A fitymaszűkület nem befolyásolja a péniszed növekedését!

A pénisz növelésére az egyetlen megoldás a műtét! De a 12 cm már nem számít kórosan kicsinek, szóval nem hinném, hogy indokolt lenne!

A neten található pénisznövelő gyakorlatokat semmiképpen sem javaslom! A hatásuk kérdéses, viszont komoly sérüléseket okozhatsz velük magadnak!

Az interneten található csodaszereket sem ajánlanám, mert ezek ellenőrizetlen forrásból származnak, tehát bármilyen egészségre káros anyag lehet bennük és a hatékonyságuk szintén nem bizonyított!

Ráadásul 16 évesen fejlődésben van a szervezeted, tehát a péniszed is nőhet még!

2014. febr. 23. 10:53
 6/14 anonim ***** válasza:
Bocs 3 as ,de te is felülsz ilyen hirdetéseknek ,amit belinkeltél ide.Ha így lenne,minden férfi 25-30 sal járna .
2014. febr. 23. 10:53
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

Vedd fel velük a kapcsolatot!

[link]

2014. febr. 23. 11:07
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

sajnos genetika mekkora lesz a farkad

16 évesen még nő a péniszed, lesz az még nagyobb is

mekkorák a golyóid? hosszra

ettől függetlenül menj el andrologushoz

30-40es nők kérdése: hordj ki pizzát :)

és a vicc: ha ekkora marad a pö.csö.d, legyél passzív meleg, akkor mindegy mekkora

sry, bunkó dolog volt, de nem bírtam kihagyni :D

2014. febr. 23. 11:14
 9/14 anonim ***** válasza:
34%

7-8 as miket nem hordatok össze itt ennek a fiúnak .

8 as legyél te passziv,de akár aktív meleg is .Nagy pö** mellett még lehet szopikázni is .

2014. febr. 23. 11:24
 10/14 anonim ***** válasza:

A 11-12 centis méret nem radikálisan kicsi. A nő kielégítéséhez bőven elég. Nem kell miatta paráznod, a barátnőd nem fogja centivel méregetni.

28/N voltam.

2014. febr. 23. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!