Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 16 éves vagyok és a hímvesszőm...

16 éves vagyok és a hímvesszőm mereven csak 11-12 cm. Mit csináljak?!

Figyelt kérdés

kiskoromban kétszer volt fitymaszűkületem(nem tudom,hogy ez mennyire befolyásolja). kb. már 12 éves korom óta ilyen,illetve az elmúlt 1 évben szinte a magasságom sem nőtt (177cm). szóval nem hiszem,hogy ez a méret már változna.

nem vagyok elhízva sem.

műtéten kívül tudnám valahogy növelni ?

vagy az lehet,hogy pont ezért nem nő mert kiskorom óta ezen görcsölök ?

2014. febr. 23. 10:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

9es

:DDDDD

8as voltam

kérdező, csak viccből irtam

szegény 9esnek semmi humorérzéke :/

2014. febr. 23. 20:33
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
9es, még elnézést is kértem a bunkó poénért, de te csak pontozz le, ez legyen az életben a legnagyobb örömöd ..l.
2014. febr. 23. 20:35
 13/14 anonim válasza:

Ne parázz a méreted miatt,vannak lányok akik buknak a kis fütyire(engem már dobtak amiatt mert NAGYNAK találták a 13mat)egyébként is 21 éves korodig növésben vagy.

Szóval;az önbizalmadat növeld!Viseld büszkén férfiúi ékességedet bármekkora is,és bárhol is vagy.

2014. márc. 20. 13:10
 14/14 anonim ***** válasza:
A 12 cm az már az felnőtt férfiak átlag mérete szóval nyugi,ezzel már lehet normálisan sexelni.a fitymaszükület a méreted nem befolyásolja.
2014. ápr. 5. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!