Visszaszűkülés esetén teendő?
21 éves vagyok, fél éve diagnosztizáltak relatív fitymaszűkületet nálam, és bemetszették a fitymámat gyűrűsen. A mai napokra hatalmas csalódásomra arra lettem figyelmes, hogy merev állapotban a régi kezd visszajönni, tehát egyre szűkebbnek érzem, mikor megpróbálom felhúzni akkor érzem, hogy a bőr feszül és nem "nyúlik" ki teljesen a makk alatt. és ez a barátnőmnél is zavart. De nem elég, hogy ez a gyanúm, a hegek meg az érzékeny bőrrész még mindig nagyon fáj, szóval hiába tanácsolták, hogy dolgoztassam forró víz alatt a péniszt meg stb, egy csomószor fájt, szóval nem erőltettem, és sajnos most lehet idáig fajult a helyzet. SZTK-ba nem szívesen mennék vissza, mert ott egyszerűen hülyének nézik az embert. Az egyik urológus mindig is körül akart metélni, a másik, aki a műtétet végezte nálam, azt mondta hogy a kantáromat is átmetszheti.
Most jönnének a kérdések.
1) Azután a gyűrűs bemetszés után, megoldás lehet a fitymafék vágása? Mert szerintem nem rövid, és az orvos is a pénzért tanácsolja ezt a megoldást, ebben biztos vagyok.
2) Ha valóban igazam volt a kezdetekben leírtaktól, mi lehet megoldás ezentúl? A részleges, vagy teljes körülmetélés van már hátra csak? Létezhet más megoldás? (A rövid fitymafékről képeket is láttam, ezért az kizárt hogy nekem azzal baj lenne, mert magát a szűkületet nem ott érzem)
3) Egy magánorvos felkeresése, aki már egy beszélgetésért is 5000 ft-t kér el, megérné, minthogy ezek a nagytudós SZTK-sok minden szükségtelen műtétre rávesznek?
Nincs köze. A fitymád szűk, és ennek a legegyszerűbb és legjobb megoldása a körülmetélés. A fityma eltávolítása. Nem bemetszése, nem csak a végén lévő rész eltávolítása, hanem az egész fityma körülvágása. Abban már eltér a gyakorlat, hogy egyúttal a fitymaféket is érdemes-e átágatni (helyesebben eltávolítani) vagy nem. Vannak orvosok, akik kérés nélkül így csinálják, és vannak akik nem látják ennek szükségét.
Az SZTK-ban ugyanazok az orvosok vannak, mint a magánrendelsen, és egyik sem kap "prémiumot" ha azt a változatot szeretnéd, hogy a féket is kivágják.
Magyarul: ha szűk a fitymád (pláne, ha visszaszűkült) akkor végeztesd el ezt a kisműtétet (akár a fitymafék eltávolításával együtt) - ekkor jársz a legjobban.
És még mielőtt jönne az anti-körülmetélős kollega valamelyik bejelentkezésével a sok közül: nem csonkítás, nem barbárság, nem lesz kérges és igen, terjed nem csak a világ sok országában, hanem Magyarországon is, a magyar emberek között is, és akkor is, ha nincs szűkület. Ja, és még valami. Azok a nők, akik láttak már "ilyet" azoknak egy idő után ez lesz természetes, sőt, jópáran ezt a kivitelt fogják preferálni!
Kösz de engem nem érdekel, hogy mi a trendi meg satöbbi, mivel fizetség nélkül nem tudok megkérdezni rendesen urológust, az SZTKS kivénhedt zsidók meg minden kisfiúnak is rögtön a körülmetélést ajánlják, ezért itt próbálkoztam, szóval lehetőleg ilyen racionális választ várnék. Manapság szerintem még egy 14 éves is tudja, hogy milyen a körülmetélt pénisz, mivel rengeteg ilyet látnak, nem csak neten. Szóval, hogy a nők nem tudják, hogy hogy néz ki egy "rendes" pénisz, hülyeség. Szerintem nem is divat, mivel a körülmetélt dákókról mindenkinek a zsidók ugranak be, én ugyan nem vagyok ilyen primitív, csak szimplán képtelen lennék megszokni hogy nem éri úgy több inger a péniszem és bőr nélkül egyszerűen elhalna az egész. Nem csoda, hogy több ideig bírják a szexet a TKM-sek. Azt csak akkor vállalnám be, ha minden kötél szakad, és nem marad más.
Valaki esetleg a kérdésre is válaszolna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!