Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A bal herém már 3 hete fáj...

A bal herém már 3 hete fáj néha elmúlik aztán megint előjön de csak a bal tapintásra nem érzékeny semmi elváltozást nem látok rajta vajon mitől lehet?

Figyelt kérdés

A 22 éves vagyok sokat ülök annak lehet valami jelentősége?

köszi a válaszokat előre is

2014. márc. 9. 23:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Kisugárzó fájdalom is lehet pl. alhasi nyirokcsomótól.
2014. márc. 9. 23:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Mit jelent Nálad az, hogy fáj? Tompa kisugárzás,olyan érzés mintha vizelned kellene vagy egyéb fájdalom? Ne vedd félvállról el kell menni dokihoz! Észleltél egyéb változást? Teszem azt, széklet hígabb vagy fájdalom kisugárzása valamerre,fogytál vagy híztál?Ezek mind tünetek lehetnek bizonyos betegségek kialakulásában,de lehet egyszerűen csak megütötted...Szerintem,ha továbbra is fennáll ez az érzés, jobb, ha urulógushoz mész kivizsgálásra
2014. márc. 10. 00:43
 3/4 anonim ***** válasza:
irány egy urulógia osztály szakrendelője. nekem ugyan ez volt, pár nap múlva műtöttek cisztával. ha időben észreveszik nincs gond, de komolyra is fordulhat kezelés nélkül.
2014. márc. 10. 01:02
 4/4 A kérdező kommentje:
más elváltozást nem nem fedeztem fel magamon nem is híztam székletem is normális akkor úgy néz ki orvoshoz kell fordulnom köszönöm a válaszokat
2014. márc. 10. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!