Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Pattanásosság. Mit lehet...

Pattanásosság. Mit lehet tenni ellene?

Figyelt kérdés
Körübelül 12 éves korom óta pattanásos vagyok az egész arcomon és arra szeretnék választ kapni hogy mit tehetnék ez ellen? Gyors és fájdalommentes megoldás kellene. Voltam már vele bőrgyógyásznál, felírt rá kenőcsöt de nem használ, az egyetlen megoldás a kozmetikus volt de nagyon sokszor kellet elmennem 3 hetente arctisztításra és mellesleg nagyon fáj.. Nem tudtok valami gyors és praktikus megoldást?

2014. márc. 9. 15:50
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja igen most pedig 17 éves vagyok szóval lassan 5 éve tart már és néha nagyon idegesítő is tud lenni csajozásnál..
2014. márc. 9. 15:52
 2/4 anonim ***** válasza:
En is ugyan igy vagyok,nekem egy nagyon bolcs orvos mondta,hogy hagyak ra,ez ahogy jott ugy el is megy,csak mindenkinek kerdes,hogy mikor!
2014. márc. 9. 18:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Ahogy az előző írta ez a korral jár.A hormonok váltják ki.

Leghosszabb ideig ebben a kozmetikus tud hatásos lenni,mert felpuhitja az arcot,majd kitakarítja .Ez nem egy kellemes érzés az biztos .Egyénenként változik ez meddig is tart .

2014. márc. 9. 18:57
 4/4 A kérdező kommentje:
De hát már 5 éven át aktívan tart? Az egy kicsit sok idő nem?
2014. márc. 10. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!