Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkület vagy sem?

Fitymaszűkület vagy sem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy amikor feláll a péniszem akkor a bőrt fityma alá tudom húzni de épp, hogy alá és amikor egy kicsit hátrébb akarom húzni a bőrt akkor érzem, hogy fájni kezd a fitymafékem. Elkel vele menni orvoshoz vagy esetleg lánnyal való aktus során elszakad utána megoldódik a problémám? 17 éves vagyok (lassan 18) és szűz. ( Komolytalan válaszoktól kíméljetek légyszíves köszi )

2014. márc. 7. 21:01
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

A rövid fék nem minden esetben okoz problémát. Ha maszturbáció közben vagy szexuális együttlét során fáj, feszül vagy meg is sérül (esetleg elszakad), akkor érdemes orvost felkeresni. Egy pár perces műtét során átvágják vagy eltávolítják.

Ha megsérül vagy elszakad, az valószínűleg nem jelenti azt, hogy megoldódott, mert ez a gyógyulást követően újra előfordulhat!

Ha bizonytalan vagy, egy orvossal a biztonság kedvéért nyugodtan megnézetheted!

2014. márc. 7. 21:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha elszakad,akkor nagyon tud vérezni,és orvosnál végződik a dolog.Ez csak úgy magától nem oldódik meg .Urológia ,

beutaló sem kell.DE mivel nem vagy 18 éves,egyik szülődnek ott kell lenni mikor műtét van .Vizsgálatkor nem szűkséges .

2014. márc. 7. 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:
43%

Mindig korrigálnom kell azokat,aki azt írják,átvágják,és csak pár perces a műtét.Mivel a fék teljes hosszában hozzá van nőve a péniszhez,ezért nem elég hogy csak elvágják.

Ez nem gumi ,ami aztán tud nyúlni tovább.Nem véletlen van

5-7 varrat is bent .Teljes hosszában ez le van műtve.

2014. márc. 7. 21:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Van akinek durvább sexnél elszakad a fékje azt az orvos békén hagyja(hiszen nem tud vele mit kezdeni magától elszakad,tv-ben láttam),de elég fájdalmas tud lenni és a gyógyulási ideje sem olyan rövid.

De ha aggaszt nyugodtan menj el urologushoz sztk-es rendelés az ingyenes megnézetetthetted magad és megkérdezheted.Van akinek semmi gondot nem okoz ha rövidebb a fitymaféke.

2014. márc. 8. 12:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a vállaszotokat. Nem tudom mi tévő legyek.. még a szüleimnek se mondtam el... valamiért félek elmondani. Amikor a bőrt a fityma alá húzom akkor kezd el feszűlni és nem az, hogy fáj de érzem, hogy vissza fogja. Erről a doktorosdiról mennyibe kerűl a műtét, hogy ha oda kerűl a dolog?
2014. márc. 10. 17:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha állami szakrendelésre mész, akkor nem kerül pénzbe. Ha magánrendelésre mész, ott az árak változóak, de olyan 50 ezer forint körüli összegre számíts.
2014. márc. 10. 18:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó jól mondja,egyedül nyugodtan menj el dokihoz hogy megnézze mi helyzet,mert lehet egyszerű szükületed van amit otthon is lehet orvosolni,vagy az is lehet hogy a fitymaféked rövid.
2014. márc. 12. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!