Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért fáj ha a makkomhoz...

Miért fáj ha a makkomhoz érek? (többi lent)

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és nincs letapadva sem és kiskoromban anyukám mosta a makkom (tiszta vízben) és most már egy ideje én (tiszta vízben) még sosem volt olyan nap hogy ne mossam meg.És ez kiskoromban is fájt amióta élek és mindig fáj.Mi lehet a baj?
2014. márc. 7. 15:48
 1/4 anonim ***** válasza:
A makk rendkívül érzékeny, ez ellen nem lehet tenni semmit.
2014. márc. 7. 15:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű , annyira érzékeny ,hogy ezt fájdalomnak éled meg .Mivel állandóan bőr takarja ,nincs hozzászokva a külvilághoz.Az a pár pillanat amíg mosva van ,nagyon kevés.

Fürdéskor húzzad hátra a bőrt,érje a víz jobban .A makk különösképpen érzékeny is .A makk felületét csak nagyon vékony nyálka hártya borítja,így az érző idegvégződések is nagyon érzékenyek,mindent jeleznek az agynak.

2014. márc. 7. 16:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Mert érzékeny. Ez természetes.
2014. márc. 7. 19:51
 4/4 anonim válasza:
Nekem is ez volt sokáig, és mostanra már annyira nem vészes. Én úgy értem el, hogy ne legyen érzékeny, hogy mikor állt a brém, akkor hátrahúztam és megpróbáltam úgy elélvezni, hogy csak a makkomat simogattam de vagy nagyon benyálaztam, vagy síkosítót használtam. Ez egy jó ideig csinálta, és mostanra már kezd hozzászokni, és nem fáj, ha hozzáérek
2014. márc. 26. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!