érzékeny a makkom mit tegyek? 15/f vagyok de viszont sex közben nem zavar csak amikor hozzáérek vagy valami van rá valami kenöcs esetleg?
Figyelt kérdés
2014. márc. 2. 16:32
1/8 anonim válasza:
honnan tudod hogy szex közben nem zavar? :D
Hmm.. te mázlista :D
Nos.. volt egy hasonló kérdés, belinkelem neked.
2/8 A kérdező kommentje:
tapasztaltam :P :D amugy azt megköszönném :D
2014. márc. 2. 16:33
3/8 anonim válasza:
tapasztaltad? naa és lány volt a szerencsés? :D
Amygú egyelőre nem találom..
de ott olyasmit mondtak hogy ha mosod fürdés közben, akkor kézzel érj a makkhoz, vagyis.. szokja az ingert a makkod, és nem lesz olyan érzékeny akkor.
4/8 anonim válasza:
Az agyam dobom el.Szex közben nem zavar.Sex közben semmi nem ér hozzá,meg előtte sem ? A kezedben van a hiba akkor,húzzál kesztyűt .
5/8 A kérdező kommentje:
persze hogy lány :D értem
2014. márc. 2. 16:36
6/8 anonim válasza:
nem kell az agyadat eldobni
szex közben az ember másra figyel
főleg ha fel van izgulva
az se fáj ami máskor igen
7/8 A kérdező kommentje:
Igyvan ne dobd el az agyad normalisan kerdeztem szerintem...
2014. márc. 3. 09:36
8/8 anonim válasza:
Próbáld a makkod állandóan fedetlenül tartani, úgy, hogy a fitymád hátrahúzod. Egy idő után úgymarad és néhány hét (van akinél hónap) után elmúlik a túlzott érzékenség, megszokja az ingereket, ellenállóbb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!