Mitől hámlik a péniszem?
Figyelt kérdés
Egy ideje észrevettem, hogy kis fehér bőrdarabokat tudok eltávolítani a makkról és a fitymáról. Alapból semmit sem lehet látni, de ha elkezdem dörzsölni, megjelennek. Elkezdtem kenni Canestennel, és mégjobban hámlik, meg már időnként viszket is. Gombás fertőzés lesz? Nem volt még szexuális kapcsolatom. Vagy a sok veréstől irritálódhat?2014. febr. 13. 13:46
2/11 Shai-Hulud válasza:
A súrlódástól lehet.
Izomlázad nincs? :D
3/11 Moszuke válasza:
a sok veréstől.
ne kenegesd ilyen szarokkal. hagyd békén.
nekem is szokott ilyen lenni ha túlhajtom vagy kiszárad vmi szappantól.
4/11 anonim válasza:
Ebola. Nem kell vele semmit csinálnod. Leszárad és kész (mármint a farkad).
5/11 anonim válasza:
Testünk felületén mindig cserélődik a bőrfelület is .
Ez a rész sem kivétel .A fehér leső darabka alatt ott van az új már .Nem kell ezt semmivel sem kenegetni .
A hokinak ehhez semmi köze .
6/11 anonim válasza:
Prafitius derektinosis,lassan hámló réteg egy idő múlva elvékonyodik majd a cerka ha nem mész sürgősen orvosnőhöz!
7/11 anonim válasza:
Mivel otthoni módszerrel eddig nem sikerült eltüntetni, jó lenne, ha inkább orvoshoz fordulnál!
8/11 anonim válasza:
Bocs 6 os te élvezed az ilyen szavak kitalálását.
Te egy pályatévesztett vagy ,de azért ebben ne itt leld az örömödet .
9/11 anonim válasza:
Canesten helyett,neogranormonnal kend inkább .
10/11 A kérdező kommentje:
szappan helyett tudtok ajánlani valamit?
2014. febr. 13. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!