Lágyéksérvre van végleges megoldás?
Sajnos lágyéksérvem van 2 évesen műtöttek azóta néha beszúr most 22 vagyok pár éve sportolok és érzem, hogy kemény és egyre sűrűbben fáj. Mikor pihenek laza tompán sugárzik a fájdalom. Nem tudom, hogyan műtöttek hálóval vagy nélküle de egyre jobban aggódok, hogy egyszer kizáródik edzés közben.
Van valami más megoldás valami jobb ami végleges gyógyulást hozna mert a műtét után nem fogok tudni soha sportolni úgy ahogy eddig.
Először is ki kell vizsgáltatni magad.Nem bíztos hogy ez sérv,nem vagyok orvos de nem annak gondolom.Amennyiben ez sérv lenne,azt külsőleg ránézésre is látni lehetne.Ugyanis
ott álló helyzetbe látható a kidudorodás.20 éve még kevésbé alkalmazták a laparoszkópos /hálós/ megoldást,de
úgy tudom ilyen kicsiknél még ma sem .Ez egyébként egy nagyon jó megoldás,99% biztosra lehet menni,ha ezt nagyon jól végzik el .Persze a nagy súly emelgetés kizárt,mert akkor ki újulhat .Más megoldása ennek nincsen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!