Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek mi lehet a baj?...

Anonimka95 kérdése:

Szerintetek mi lehet a baj? (meleg)

Figyelt kérdés
18 éves meleg passziv fiú vagyok de még szűz, viszont van egy kis gond a fenekemmel. Biztos hogy nem aranyér. Olyan mintha belülről lenne berepedve mert kívülről nem látszik semmi sem, mégis nagyon fáj. Többször elhatároztam hogy elmegyek vele orvoshoz de nagyon félek tőle és nem tudtam rászánni magam. Igazából azt sem tudom hova kwllene mennem és mit kellene mondanom majd. Kérlek akinek van bármilyen tanácsa/tapasztalata hasonló dologgal kapcsolatban ossza neg velem, nagy segitség lenne.

2014. febr. 7. 23:28
1 2
 11/16 anonim válasza:
31%
Ha elmész orvoshoz és elkezd "megvizsgálni" akkor mi van? Neked ez még élvezetes is lenne nem? Tényleg nem értem... vagy az már nem olyan? Ha annyira félsz akkor ne menyj sehova.
2014. febr. 8. 00:26
 12/16 anonim válasza:
Nem kell orvos, egyszerűen csak félsz. Ha gondold, privátban beszélhetünk! Nekem is van olyan hogy fáj stb.. de tudom mitől van, egy időben sokat masztiztam magam análisan..
2014. febr. 8. 09:00
 13/16 anonim ***** válasza:
A gonddal nem az urológiára kell menni,mert ez nem oda tartozik .Sebészet - PROCTOLÓGIA .Van ennek külön szakorvosa is .
2014. febr. 8. 12:45
 14/16 moonlightsentinel ***** válasza:

A háziorvoshoz menj, majd ő továbbküld a megfelelő helyre. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb helyre kötelező a háziorvosi beutaló :P

Egyébként tükrözés nélkül nem tudom, mitől vagy benne olyan biztos, hogy aranyér. Végbélrepedés nem hiszem, mert akkor már rég elmentél volna orvoshoz, az annyira fáj, hogy elájulnak tőle meg ilyenek. Esetleg lehet még rák. Ezért kellene elmenni orvoshoz minél hamarabb.

Nem fog nyúlkálni nyugi, csinálnak egy tükrözést, ami kellemetlen, de muszáj, és ennyi.

A szexuális életedre nyilván hatással lesz, ha nem kezelteted, ebben nem tudom mi a kérdés.

2014. febr. 8. 21:54
 15/16 anonim válasza:

Szió.Nyugodtan menj el az orvoshoz,mert ő pont azért van ott mert ilyen és ehhez hasonló esetekkel foglalkozik...

Az hogy meleg vagy nyugodtan mondd el neki ha akarod,de ez nem befolyásolhatja őt a te gyógyításodban.

2014. febr. 9. 03:33
 16/16 anonim ***** válasza:

Proktológushoz kéne menned, mert ez már kissé összetettebb probléma lehet, mint amivel az urológia foglalkozik. Aggódni meg ne aggódj, nem halsz bele a vizsgálatba, nyugodj meg!:)

És te is csak addig leszel bizonytalan, amíg meg nem teszed az első komolyabb lépést önmagadért! Fel a fejjel!;)

2014. febr. 17. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!