Mikor novel vagyok nagyon fajnak a hereim (bovebben lent)?
Figyelt kérdés
Mikor novel vagyok nagyon fajnak a hereim erintesre pedig mintha valaki megrudott volna!ez termeszetes?2009. dec. 7. 06:43
1/2 anonim válasza:
Ez nem természetes. Ha nővel vagy nem lehetnek panaszaid.
Mivel a korodat nem írtad egy megjegyzést még. Fiatal korban fordult elő velem, ha csak a felfokozott izgalmi állapotig jutottam egy nővel és nem volt kielégülés akkor volt ott egy kellemetlen belső nyomású érzés ami akár fél napig is eltartott. Ez akár természetes is lehet.
2/2 anonim válasza:
a fájdalom oka az, hogy a heréid telitődnek vérrel (érzed ha megfogod, kő kemények, nem olyan rugalmasak mint általában) és ha hosszú ideig ilyen felfokozott állapotban maradnak, nincs orgazmus, nem megy ki a vér belőlük, egy idő múlva iszonyatosan tudnak fájni, és akkor már az orgazmus sem segít.
max melegebb fürdő, masszirozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!