Véletlen borotválás közbe megvágtam a a herémen az anyajegyemet és verzett is lehet valami komolyabb bajom belőle?
Én is azt tudom mondani, hogy tarts szemmel.
Tudod milyen volt.
Ha attól eltérően változás lép fel, akkor egyértelmű, hogy orvoshoz kell menj.
Nekem a nyakamon ilyen hústüske van, hol nagyobb, hol kisebb, Én azt akarom levetetni.
De már rég óta gondolkodom rajta.
Egyszer azt mondta Nekem egy fogorvos, FOGORVOS! vegyem le az ezüst láncot, mert az nem jó neki.
Azóta is hordom, nem lett bajom tőle.
Hali!
Bevallom őszintén, sok furcsa dolgot láttam már, de herezacskón anyajegyet még sosem. Max pénisz tövénél, de ott is csak elvétve, ritkán.
Amúgy teljesen megértelek, miért nem akarsz dokihoz menni, de a helyedben bizalommal fordulnék a kezelőorvoshoz, mert ő azért ismer téged vmennyire, és tud segíteni. Vagy le7 inkább a Bőr- és Nemibeteg Gondozóba kéne elmenned...
De mégha azonban szégyellős is vagy, akkor is a legfontosabb dolog, a saját egészséged! Vetkőzd le arra a kis időre az ellenérzéseidet, mert ha egyszer nem teszed meg önszántadból, később le7, h. számtalanszor meg kell tenned kényszerből.
Ebből a kis balesetből max akkor le7 probléma, ha nem fektetsz komoly hangsúlyt a személyes higiénédre odalent, el ugyanis csak ebben az esetben fertőződik. Ha még mindig váladékozik az azt jelenti, hogy a seb vagy nem rendesen gyógyul, vagy még gyulladásban van, ebben az esetben érzékeny is.
Amúgy kened vmivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!