Hímvessző-szőrzet borotválás, utóhatások nélkül? Megoldható-e?
Szia!
Vegyél valamilyen zsíros krémet (lány vagyok, tehát nekem a női kozmetikumokról vannak tapasztalataim)pl. Nivea kézkrém, ez elég zsíros, vagy valamilyen zsíros krém érzékeny bőrre, nagyon sok jó női krém van, nem ciki ha azt használod:).
Én pl. a Rossmann Isana nevű borotvahabját használom, azt amelyik érzékeny bőrre van, az nagyon jó (lábamat, hónaljamat borotválom, nagyon érzékeny a bőröm, de ez a borotvahab sokat segít).
Nyilván megsértetted a pörsenéseidet a borotvapengével. Tartsd sterilen, mert még be is gyulladhatnak.
Ha teljesen csupaszra szeretnéd, máskor intim területre való szőrtelenítő krémmel próbálkozz, utána szőrbenövést gátló krémmel kend be. Ha csak "csinosítás" volt a cél, akkor ahogy előttem írták, ollóval vagy hajnyíróval vágd a kívánt hosszúságúra. Így nem fogod megvágni a "libabőrödet".
Teljesen normálisak a bőröd reakciói. Mindig ugyanezzel fogsz találkozni, valahányszor leborotválod magad.
Máskor? Tulajdonképpen miért is borotválod? (o.k. tudom, most ez divat - elmúlik majd ez is....)
Szóval tök feleslegesen borotválod.
Üdv',
HajDoki
Azért a borotvapenge kicsit meredek nem?
Belegondoltál hogy ha hibázol...? :D
Amúgy én villanyborotvával oldom meg 1mm hosszúságúra vágom vissza 2-3hetente a brére nem megyek rá csak ha muszáj, azt is 1mm-re eltartva a borotvától. Nekem is szúr párnapig, meg viszket ... jólesik :D Ezt sztem a levágott rövid szőrszálak okozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!