Korpás hajra kinek mi vált be? Száraz a fejbőröm, eddig egyik korpásodás elleni sampon se használt. F/21
Ecetes víz. Ez a legjobb. Nem is drága, mint a sok sampon, meg hajpakolás, meg egyebek.
Fele-fele arányban teszel egy tálba vizet+ecetet, miután megmostad samponnal a hajad, ezzel öblítsd át! Majd vízzel (1x).
Ezt a "technikát" ahogy te megnevezted, már nagyon-nagyon rég óta használják. És igen. Bevált. Már jó ideje nekem sincs emiatt. Szóval ne aggódj, csak a korpát szedi le. :)
(előző válaszoló)
nekem eléggé érzékeny a fejbőröm sajnos.
van pár "koszmó" is a fejemen, ami nem kellene hogy legyen. :S
Szia ,látom már régi a fórum és nem tudom,hogy elolvasod.
Én is sokáig azt hittem ,hogy korpám van. Időként jelent meg főleg a téli időszakban(tavasztől őszíg semmi). Nagy hám felületek is leváltak.
Elmentem bőrdokihoz,kiderült,hogy fejbőr ekcémám van. Nem tudom ,hogy segítettem vele, lehet hogy neked nem ez van, de gondoltam szólok. A doki írt fel egy Diprosalic nevű készítményt. Azzal kellet kennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!