Korpásodás ellen babaolajat kentem a hajamra! Nem jön ki az olaj, olyan mintha már 2 napja vizes lenne! Sampon nem használ, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2008. szept. 13. 20:54
1/6 anonim válasza:
Ismerös :(
Az én tapasztalataim szerint semmit se tudsz tenni!:(
Én 2hete jártam igy!Egy héten keresztül naponta sampon balzsam és szép lassan "kikopott"!
Lehet hülyeséget mondok,nem próbáltam!De pont ma olvastam ezen az oldalon a zsiros hajra jó a hintöpor!Végülis az olaj is zsir!Talán egy próbát megér!
Veszteni már nem veszitesz semmit vele!
Sok sikert!
A.
2/6 anonim válasza:
pff, sztem kend be hajad még mindennelami létezik és várd meg amég szépen kihullik. Minek a babaolaj és a hintőpor? A hajnak más a szerkezete mint a bőrnek, miért nem hajra való dolgpokat használtok? Esetleg egy fodrász nem tudna segiteni?
3/6 anonim válasza:
a korpáshajra meg az ecet nagyon jó, ecetes ronggyal dörzsöld végig a fejedet hajmosás után,és nyoma se lesz a korpának.
4/6 anonim válasza:
korpás hajra a gyogyszertárban 400 forintert kapható kenes sampon a tokeletes megoldas. hosszu evekig kuzdottem a korpaval, mire ratalaltam.
par alkalom utan elmult.
sot, van egy ismerosom, aki mindig sotet ingekben jart, és szornyen korpas volt a haja, es annyira irritalt mar, hogy hozzavagtam egy dobozzal, és neki is elmulasztotta.
5/6 anonim válasza:
enyi baromságot sürűfésüvel fésüld a hajad gyakran
6/6 anonim válasza:
sörös lemosás. alkoholként zsíroldó, és finommá teszi a hajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!